Odpuszczam ten miesiąc ale będę z wami bo was polubiłam.Nimitii a Ty naprawdę odpuszczasz? czy jednak podzialasz jeszcze?
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Odpuszczam ten miesiąc ale będę z wami bo was polubiłam.Nimitii a Ty naprawdę odpuszczasz? czy jednak podzialasz jeszcze?
Ja od miesiecy obiecuje sobie ze zaczne z Chodakowska uwielbiam ja i efekty sa super szybkie ale ciagle mowie sobie ze w nastepnym cyklu ....nastepnym.....nastepnym....Kto dzisiaj ćwiczy? Ja o 19 na pilates Kobieta guma
Też próbuje się jakoś zmotywować do ćwiczeń postanowiłam że jak będę w ciąży to zacznę ćwiczyć tak dla zdrowia mojego i maluszkaJa od miesiecy obiecuje sobie ze zaczne z Chodakowska uwielbiam ja i efekty sa super szybkie ale ciagle mowie sobie ze w nastepnym cyklu ....nastepnym.....nastepnym....
O nie ja jak juz sie uda to.dopiero sie roztyje [emoji16] przewaznie w ciazy tyje ok 17-20kg a co raz a dobrze ale potem wracam do siebie,oby i tym razem tak było jezeli sie uda oczywiscie....Też próbuje się jakoś zmotywować do ćwiczeń postanowiłam że jak będę w ciąży to zacznę ćwiczyć tak dla zdrowia mojego i maluszka
Napisane na Pentagram Monster w aplikacji Forum BabyBoom
Jest cudowny :* taka śliczna kruszynka [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1]Miałam wam pokazać,
Mój klusek, z usg 8t3d
Miałam wam pokazać,
Mój klusek, z usg 8t3d
Śliczna fotka. Tam jego/jej rączkę widać?Miałam wam pokazać,
Mój klusek, z usg 8t3d
No takie pierwsze ramionka, siedział do nas plecami. Ginka nazwała to zawiazkami rączek i nóżek.