reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Ja mierze drugi cykl i wyjątkowo idealnie mi sie porywa. Test owu miałam w 15dc i owwufiend pokazał owulacje na 16dc czyli sie zgadza. Dzień po pozytywnym teście.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
temp z testami owu mi sie pokrywala wraz z owu, idelanie testy pokazywaly owu wtedy kiedy byla... ale wykresy na ovufriend mi sie nie sprawdzaly

Robię te testy i robię i chyba nic z tego nie wynika.
1478634949-r3urbi.jpeg

Kurde ja mam te same testy ale az tyle nie robilam faktycznie nie wyglada to dobrze postaraj sie robic o tej samej godzinie nie rano tylko.ok.17 i.nie sikaj przed zrobieniem testu przynajmiej przez 2 h

Napisane na LG-D605 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja w druga ciaze zaszlam.podobnie po kilku latach po.odstawieniu anty bez lekow w miedzyczasie probowalam.lutke ale jak.pisalam.szybko ja rzucilam. A zaszlam bez niczego organizm sie w.koncu unormowal i jak.jiz wszystko bylo jak w zegarku prawie co do godziny dostawalm @ to za 2 cyklem zaskoczylo....teraz mama hustawke niestety po cc niecale 2 lata temu

No ja nie brałam tabletek anty więc mój organizm w tej kwestii czasu nie potzebuje
Długość vyklu mi się waha/a przez te 4 lata w granicach 28- 32 dni czyli w normie
Jak zaczęliśmy się starać to się wszystko rypie [emoji29]

Ale tak czy siak to ostatni cykl z luteiną, jesli do lutego beda jakieś anomalie to się zobaczy, a jeśli nie to s lutym zacznę jakies badania

"Nie pragnę wiele. Chciałabym tylko, by tym razem się udało. Tak dla odmiany."

Kurde ja mam te same testy ale az tyle nie robilam faktycznie nie wyglada to dobrze postaraj sie robic o tej samej godzinie nie rano tylko.ok.17 i.nie sikaj przed zrobieniem testu przynajmiej przez 2 h

Jako że wychodziły mi cały czas dość widoczne drugie kreski jedna z dziewczyn poleciła mi robić częściej by wychwycić pik lh, ale jak widać pik lh ma mnie gdzieś :D Tak to zawsze robię raz dziennie ok 18.

Z poprzedniego cs mam tylko takie zdjęcie.

Najmocniejsza kreska była w 38 dc, a potem coraz jaśniej i nic już mocniejszego się nie okazało. A w 14 dni od 38dc dostałam @.

Więc nie mam pojęcia co dzieje się teraz.

Załączniki

• 14786865_1363339263683987_1815904639_o.jpg
    14786865_1363339263683987_1815904639_o.jpg
    102,1 KB · Wyświetleń: 62
reklama
Robię te testy i robię i chyba nic z tego nie wynika.
1478634949-r3urbi.jpeg

Dziwne te testy faktycznie... Niektóre dziewczyny mówiły że te testy faktycznie do kitu. Bo owu ja chyba tu nie widzę... Może cykl bez owu? Albo w godzinę się nie wstrzelilas, bo jakby jednak bladly... Ale ja z testami owu niewiele miałam do czynienia :p

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Do góry