reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

A powiedzcie mi, jakiego termometra używacie? Jakiś konkretny polecacie? Stwierdziłam, że w następnym cyklu założę z ciekawości konto na ovufriend i zobaczymy, czy się sprawdzi.

qdkkx1hpzei65q7s.png

reklama
Nimitii ja jestem uparta i nadal trzymam kciuki! [emoji8]
Najpierw wysyp mamus a teraz staraczek, sporo nas chce prezent pod choinkę [emoji16] [emoji1]

A ja chyba dostaje na głowę. Jak wyluzowalam tak mój mózg płata mi figle... Snily mi się dzisiaj 2 kreseczki, takie szczęśliwa chodziłam aż miałam wrażenie że bije ode mnie jakas aura [emoji6] taki piękny ten sen [emoji17] a tu dopiero 18dc [emoji20]
Wysyłam buziaki w ten pochmurny, do d.py poniedziałek [emoji8] [emoji8]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Najpierw wysyp mamus a teraz staraczek, sporo nas chce prezent pod choinkę [emoji16] [emoji1]

A ja chyba dostaje na głowę. Jak wyluzowalam tak mój mózg płata mi figle... Snily mi się dzisiaj 2 kreseczki, takie szczęśliwa chodziłam aż miałam wrażenie że bije ode mnie jakas aura [emoji6] taki piękny ten sen [emoji17] a tu dopiero 18dc [emoji20]

m7a4xuun7rn9jc7g.png
O tak pogoda nie sprzyja niczemu! Nie chce się do pracy, nie chce się kompletnie nic! A ma być gorzej.. niech wyjdzie w końcu słoneczko! :frown:

m7a4xuun7rn9jc7g.png
dziekuję :8 co ma być to będzie :) a sen może być proroczy :)

A powiedzcie mi, jakiego termometra używacie? Jakiś konkretny polecacie? Stwierdziłam, że w następnym cyklu założę z ciekawości konto na ovufriend i zobaczymy, czy się sprawdzi.

qdkkx1hpzei65q7s.png

Ja mam taki

Jejku, nic mi się nie chce totalnie. Nawet już myśleć czy to owu czy nie owu. Zmęczyłam się już tym myśleniem...

Załączniki

• Termometr-owulacyjny-Microlife-55-2.jpg
    Termometr-owulacyjny-Microlife-55-2.jpg
    24,3 KB · Wyświetleń: 55

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Mi średnio co dwa dni się śnią testy z dwoma kreskami. Dzisiaj to samo ;) Dzisiaj to dodatkowo oprócz testów miałam kilka kartek z wynikami bety i na każdej kartce był inny wynik.
Czasami w śnie też mam tak, że robię testy - z 10 - ale każdy innej firmy i je sobie układam i na nie patrzę.
Chora głowa :-D

reklama
Do góry