reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Queen, morela, jak wy wytrzymujecie, ja się tych testów doczekać nie mogę a co dopiero wy. [emoji1]
Nimiiti, pewnie za wcześnie siknelas i czułość testu duża, mogl nie wykryć jeszcze. Nie doluj się tylko i powtarzaj test po weekendzie. Trzymam za was wszystkie kciuki!
Lanvin - może ten sen to proroczy był [emoji16]
U mnie wczoraj była świeca, może co pomoże. [emoji1] [emoji1]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

reklama
Queen, morela, jak wy wytrzymujecie, ja się tych testów doczekać nie mogę a co dopiero wy. [emoji1]
Nimiiti, pewnie za wcześnie siknelas i czułość testu duża, mogl nie wykryć jeszcze. Nie doluj się tylko i powtarzaj test po weekendzie. Trzymam za was wszystkie kciuki!
Lanvin - może ten sen to proroczy był [emoji16]
U mnie wczoraj była świeca, może co pomoże. [emoji1] [emoji1]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Windy u mnie to juz po prostu za bardzo boli. 26 testów z jedna kreska. Za kazdym razem boli bardziej. Dlatego mi sie nie spieszy do testowania. Muszę sie nastroić psychicznie na kolejna porażkę.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Windy wyjątkowo się nie dołuje :) mam.dobry humor i będzie dobrze prawda :) a jak nie lipiec to sierpień :D

Lux faktycznie ten pink to porażka jak czytam twoje doświadczenie z nim :/

Qeen_b musimy tym razem zrobić go razem jak mamy takie bliźniacze doświadczenia to i test musi być razem ;)

Lanvin musi ;) jął każdej z nas !

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Windy wyjątkowo się nie dołuje :) mam.dobry humor i będzie dobrze prawda :) a jak nie lipiec to sierpień :D

Lux faktycznie ten pink to porażka jak czytam twoje doświadczenie z nim :/

Qeen_b musimy tym razem zrobić go razem jak mamy takie bliźniacze doświadczenia to i test musi być razem ;)

Lanvin musi ;) jął każdej z nas !

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
pink i amil, oba pokazuja ciaze nawet jak jej nie ma, naprawde nie polecam

Mi pink cieni wczesniej nie pokazywał ale to co sie dzialo z nim teraz to faktycznie test porazka ..
A ja cos czuje ze po weekendzie posypią sie same pozytywy :D

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
i pepino tez testy porazka i tez radze dziewczynom ich unikac
no niech sie sypia te dwie kreseczki, bo za spokojnie hehe

reklama
Do góry