Spark to chyba jednak jakieś zapalenie pęcherza, bo mam właśnie temperaturę 37,3i zaczynam się kiepsko czuć. Takiego uczucia nigdy nie miałam, jak dzisiaj rano.
Po 17 pójdę do ogólnego, może wcisnę się w kolejkę, bo przecież dzwoniłam i nie ma miejsc..
Zapelenie pecherza słaba sprawa, ja miewam kilka razy do roku ;/ neofuraginum na mnie dobrze działa no i herbatka żurawinowa.
U mnie miało być 2 i pół roznicy, ale nie wyszło, jak teraz będzie ok, to będzie 3 lata. Mam nadzieję że wystarczy, bo między mną i siostra było 3,5 roku i nie dogadywalysmy się w dzieciństwie :/
A wydaje mi się ze im później to też ciężej by mi było wrócić znów do pieluch itpA wy jakie macie roznice wieku z rodzeństwem i czy się dogadywaliscie?
Ja mam brata starszego 14 lat. Zawsze sie z matuli śmiałam ze jestem wielka wpadą. Ona za to twierdzi ze to planowane było (tak, na pewno )
Kontakt słaby był,dopiero po 18 i jak poszlam na studia zaczelismy sie dogadywac. Wiadomo, kazde z nas na troche innych etapach zycia Ale co by sie nie działo - zawsze mi pomoze!