reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
ja dostawałam przeciwbólowe w tyłek przez dzień a potem w szpitalu juz nic. W domu więcej chodziłam wiec brałam paracetamol w tabletkach

Dziewczyny czy wam sie tak samo nie chce jak mi?
Do tego śluz płodny w 24dc? O co chodzi? Pryszcze na twarzy jak u nastolatki.... chce spaaaaaac!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Oj mi się strasznie nic nie chce od początku tygodnia. Jestem cały czas zmęczona spiąca. Najchętniej z łóżka bym nie wychodziła. Wczoraj w dzien się przespałam wstałam po 18 zrobiłam naleśniki dzieci połoźylam do spania i sama poszłam spać po 21. Chyba ta pogoda mnie dobija.

Witam Was Wszystkie serdecznie. Na szczescie juz po pracy i przede mną 3 dni wolne :-) :) blogie lenistwo, dzis tylko pozniej prasowanie i odpoczywam. Wgl ciezko Was nadrobic tyle drukujecie :tak: ja nadal czekam na @, cos tam pobolewa mnie brzuch ale jak jej nie bylo tak nie ma. Dawniej to mialam takie konkretne objawy na okres tzn bol brzucha tydzien wczesniej, spuchniete piersi, drazliwe sutki ze dotknac nie dalo rady i wysyp na twarzy maksymalny, a od jakiegos czasu brzuch raz na jakis czas da o sobie znac i nic wiecej. Za to humorki to mam takie ze Mojego to mi momentami zal bo nikt mnie tak nie drazni jak On. W zasadzie juz od 3 dni wieczorami sie o cos poprztykamy. I to ciagle ja zaczynam, bo starczy ze zle cos powie i juz mu musze pocisnac:oops: az mi glupio

reklama
Do góry