reklama
Ja tak czy siak test zrobie najwczesniej 27 dc, czyli dzien po terminie, bety nie planuje robic, bo czesto jest ze ciąża się nie utrzymuje i nie ma sensu się denerwowac
W takim razie chyba też kupie mężowi androwit [emoji2]
Napisane na HTC Desire 510 w aplikacji Forum BabyBoom
W takim razie chyba też kupie mężowi androwit [emoji2]
Emsi*
Fanka BB :)
OMG ale aktywny dzień ... super, doczytałam.
Witam nowe staraczki Mania, Docia (przykro mi bardzo, jesteś bardzo dzielna).
Zapmarta Ada Fidzia trzymam kciuki ... musi się udać [emoji106]
Delli ciszę się razem z Tobą [emoji5] aż miło czytać ... radość zamiast niepokoju [emoji6]
Aleksandrax wszystko będzie dobrze, jest pewna ! [emoji8]
Co do staranek ja też zamierzam unikać suchej prokreacji a kupić się na emocjach, atmosferze i jak nimitii pisze ... wino kino sex ... tylko ja zamienię kino na kominek [emoji12]
Megan a co tam ładnego K kupił ? [emoji6]
Ja też muszę testy ovu dokupić i w płodne będę testować. A jak ten cykl będzie nieudany to może i termometr zakupie ... ale nie chciałabym się za bardzo wkrecac. Teraz wyluzowalam i myślę o innych rzeczach ale wiem, że jak tylko 'przyjdą' te dni to będzie inaczej. Dlatego właśnie zamierzam coś zaplanować na dni 'po ovu' aby nie siedzieć i się nie nakręcac.
Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom
Delli ciszę się razem z Tobą [emoji5] aż miło czytać ... radość zamiast niepokoju [emoji6]
Co do staranek ja też zamierzam unikać suchej prokreacji a kupić się na emocjach, atmosferze i jak nimitii pisze ... wino kino sex ... tylko ja zamienię kino na kominek [emoji12]
Ja też muszę testy ovu dokupić i w płodne będę testować. A jak ten cykl będzie nieudany to może i termometr zakupie ... ale nie chciałabym się za bardzo wkrecac. Teraz wyluzowalam i myślę o innych rzeczach ale wiem, że jak tylko 'przyjdą' te dni to będzie inaczej. Dlatego właśnie zamierzam coś zaplanować na dni 'po ovu' aby nie siedzieć i się nie nakręcac.
Dobrze piszesz ja mialam 2 cykle temu ze seks byl bo byl i tyle ..wgl nie mialam ochoty i sie tylko męczyłam:/ mialam w glowie ze robie to tylko z jednego powodu ..efekt byl taki ze zaczelismy dosyc wczesnie i nie wytrzymalismy do dnia owulacji :/ teraz mamy zamiar zaszaleć bo w sumie od paru dni,jest miedzy nami w koncu dobrze[emoji14]bez kłótniOMG ale aktywny dzień ... super, doczytałam.
A co do pytania , to mi zdradzil ze kupil bodystocking hahaha smialam sie ze bede jak w kondomie wygladac ale czego sie nie robi zeby zadowolic faceta a o tym drugim to nie powiedzial co zamówił
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Emsi*
Super [emoji1]Dobrze piszesz ja mialam 2 cykle temu ze seks byl bo byl i tyle ..wgl nie mialam ochoty i sie tylko męczyłam:/ mialam w glowie ze robie to tylko z jednego powodu ..efekt byl taki ze zaczelismy dosyc wczesnie i nie wytrzymalismy do dnia owulacji :/ teraz mamy zamiar zaszaleć bo w sumie od paru dni,jest miedzy nami w koncu dobrze[emoji14]bez kłótni
A co do pytania , to mi zdradzil ze kupil bodystocking hahaha smialam sie ze bede jak w kondomie wygladac ale czego sie nie robi zeby zadowolic faceta a o tym drugim to nie powiedzial co zamówił
U mnie to zawsze tylko zwykła bielizna ... a jest tyle innych fajnych rzeczy. Jak sama nic nie zorganizuje to zostanie mi piżama ... a biorąc pod uwagę, że jest zimno juz, to będzie ta 'sexi' hehe długie pory i tshirt
I jest jeszcze jeden problem jak tu starsze dziecko ewakuować z domu, żeby coś fajnego zorganizować ... eh zaplanujesz, zorganizujesz a on ma tylko przyjemność bez większego wysiłku ...
No tak z dzieckiem troche cieżko bo domyslam sie ze trzeba sie dostosowac do niego[emoji14]ejj ja te "sexy" piżamy uwielbiam a K sie śmieje ze znowu spie w mojej żulowskiej piżamce ( leginsy i duza szeroka koszulka ) .Super [emoji1]
U mnie to zawsze tylko zwykła bielizna ... a jest tyle innych fajnych rzeczy. Jak sama nic nie zorganizuje to zostanie mi piżama ... a biorąc pod uwagę, że jest zimno juz, to będzie ta 'sexi' hehe długie pory i tshirt
I jest jeszcze jeden problem jak tu starsze dziecko ewakuować z domu, żeby coś fajnego zorganizować ... eh zaplanujesz, zorganizujesz a on ma tylko przyjemność bez większego wysiłku ...
Fidzia 1987
Dzięki, najchętniej to bym jutro testowała, ale tak się boję zobaczyć jedną kreskę, że daruje sobie chyba i poczekam na @Fidzia nigdy nie mów nigdy, a nóż widelec! Trzymam kciuki
Ja też się nie chce nastawiać, bo potem większy żal, dlatego nie robie nic az do 27 dc . Cykle mam 26 dniowe więc zrobie test 27 dc zeby wiedziec czy odstawic luteine aczkolwiek ostatnio dostałam @ zanim odstawiłam luteinę
Mikaduchna
Rewelacja Delli Myślę, że spokojnie możesz iść na usg Na pewno bardzo Ci ulżyło - bo się troszkę denerwowałaś. Buziaki i czekamy na jakieś zdjęcie KropkaDziewczynki! Moja dzisiejsza betka:33 920,00 <3
reklama
Mikaduchna
Przynajmniej tyle z tego, że razem będziemy testować. Może instynkt stadny zadziała i pokaże się mnóstwo podwójnych kreseczekJa 11-ście a dłuży się jak cholera