reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Mania super właśnie taki musi być cykl,,to daje szansę na zagniezdzenie,mojemu kupiłam androwit na poprawę plemnikow,ale powiem wam że ma większą ochotę na seks,działa

reklama
Ja tak czy siak test zrobie najwczesniej 27 dc, czyli dzien po terminie, bety nie planuje robic, bo czesto jest ze ciąża się nie utrzymuje i nie ma sensu się denerwowac
W takim razie chyba też kupie mężowi androwit [emoji2]

Napisane na HTC Desire 510 w aplikacji Forum BabyBoom

OMG ale aktywny dzień ... super, doczytałam.

Witam nowe staraczki Mania, Docia (przykro mi bardzo, jesteś bardzo dzielna).
Zapmarta Ada Fidzia trzymam kciuki ... musi się udać [emoji106]
Delli ciszę się razem z Tobą [emoji5] aż miło czytać ... radość zamiast niepokoju [emoji6]
Aleksandrax wszystko będzie dobrze, jest pewna ! [emoji8]

Co do staranek ja też zamierzam unikać suchej prokreacji a kupić się na emocjach, atmosferze i jak nimitii pisze ... wino kino sex ... tylko ja zamienię kino na kominek [emoji12]
Megan a co tam ładnego K kupił ? [emoji6]
Ja też muszę testy ovu dokupić i w płodne będę testować. A jak ten cykl będzie nieudany to może i termometr zakupie ... ale nie chciałabym się za bardzo wkrecac. Teraz wyluzowalam i myślę o innych rzeczach ale wiem, że jak tylko 'przyjdą' te dni to będzie inaczej. Dlatego właśnie zamierzam coś zaplanować na dni 'po ovu' aby nie siedzieć i się nie nakręcac.

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

OMG ale aktywny dzień ... super, doczytałam.

Witam nowe staraczki Mania, Docia (przykro mi bardzo, jesteś bardzo dzielna).
Zapmarta Ada Fidzia trzymam kciuki ... musi się udać [emoji106]
Delli ciszę się razem z Tobą [emoji5] aż miło czytać ... radość zamiast niepokoju [emoji6]
Aleksandrax wszystko będzie dobrze, jest pewna ! [emoji8]

Co do staranek ja też zamierzam unikać suchej prokreacji a kupić się na emocjach, atmosferze i jak nimitii pisze ... wino kino sex ... tylko ja zamienię kino na kominek [emoji12]
Megan a co tam ładnego K kupił ? [emoji6]
Ja też muszę testy ovu dokupić i w płodne będę testować. A jak ten cykl będzie nieudany to może i termometr zakupie ... ale nie chciałabym się za bardzo wkrecac. Teraz wyluzowalam i myślę o innych rzeczach ale wiem, że jak tylko 'przyjdą' te dni to będzie inaczej. Dlatego właśnie zamierzam coś zaplanować na dni 'po ovu' aby nie siedzieć i się nie nakręcac.

Dobrze piszesz :D ja mialam 2 cykle temu ze seks byl bo byl i tyle ..wgl nie mialam ochoty i sie tylko męczyłam:/ mialam w glowie ze robie to tylko z jednego powodu ..efekt byl taki ze zaczelismy dosyc wczesnie i nie wytrzymalismy do dnia owulacji :/ teraz mamy zamiar zaszaleć bo w sumie od paru dni,jest miedzy nami w koncu dobrze[emoji14]bez kłótni :D
A co do pytania , to mi zdradzil ze kupil bodystocking hahaha smialam sie ze bede jak w kondomie wygladac ale czego sie nie robi zeby zadowolic faceta :D a o tym drugim to nie powiedzial co zamówił :D

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Dobrze piszesz :D ja mialam 2 cykle temu ze seks byl bo byl i tyle ..wgl nie mialam ochoty i sie tylko męczyłam:/ mialam w glowie ze robie to tylko z jednego powodu ..efekt byl taki ze zaczelismy dosyc wczesnie i nie wytrzymalismy do dnia owulacji :/ teraz mamy zamiar zaszaleć bo w sumie od paru dni,jest miedzy nami w koncu dobrze[emoji14]bez kłótni :D
A co do pytania , to mi zdradzil ze kupil bodystocking hahaha smialam sie ze bede jak w kondomie wygladac ale czego sie nie robi zeby zadowolic faceta :D a o tym drugim to nie powiedzial co zamówił :D

Super [emoji1]
U mnie to zawsze tylko zwykła bielizna ... a jest tyle innych fajnych rzeczy. Jak sama nic nie zorganizuje to zostanie mi piżama ... a biorąc pod uwagę, że jest zimno juz, to będzie ta 'sexi' hehe długie pory i tshirt
I jest jeszcze jeden problem jak tu starsze dziecko ewakuować z domu, żeby coś fajnego zorganizować ... eh zaplanujesz, zorganizujesz a on ma tylko przyjemność bez większego wysiłku ...

Super [emoji1]
U mnie to zawsze tylko zwykła bielizna ... a jest tyle innych fajnych rzeczy. Jak sama nic nie zorganizuje to zostanie mi piżama ... a biorąc pod uwagę, że jest zimno juz, to będzie ta 'sexi' hehe długie pory i tshirt
I jest jeszcze jeden problem jak tu starsze dziecko ewakuować z domu, żeby coś fajnego zorganizować ... eh zaplanujesz, zorganizujesz a on ma tylko przyjemność bez większego wysiłku ...

No tak z dzieckiem troche cieżko bo domyslam sie ze trzeba sie dostosowac do niego[emoji14]ejj ja te "sexy" piżamy uwielbiam :D a K sie śmieje ze znowu spie w mojej żulowskiej piżamce:D ( leginsy i duza szeroka koszulka ) .

Ja też się nie chce nastawiać, bo potem większy żal, dlatego nie robie nic az do 27 dc . Cykle mam 26 dniowe więc zrobie test 27 dc zeby wiedziec czy odstawic luteine aczkolwiek ostatnio dostałam @ zanim odstawiłam luteinę

Napisane na HTC Desire 510 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry