reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

ja wczoraj bylam na monicie po clo, mialam 17 dc, spoznilam sie bo owu mialam dzien wczesniej albo dwa. mam nadzieje ze sie "wstrzelilismy" z tym jednym razem bo bobosexy zaczelam w poniedzialek i wczoraj gin mowil ze juz dzis nie ma potrzeby meczyc meza po jest "po". za 12 dni moge zrobic sikanca. takze czeka mnie dluuuuugie 14 dni.
To oby to był złoty strzał [emoji6]
O optymizmu na te 14 dni ...

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Będzie dobrze dziewczyny, wiara czyni cuda tak mawiają ;-) ;) ja z pierwszym synem (12latek w tej chwili) miałam toksoplazmozę w 11 tyg trafiłam do szpitala bo było zagrożenie poranieniem, szyjka się skracała ale udało się ją zatrzymać no i po tym okazało się że toksoplazmoza w 16 tyg miałam amniopunkcję i 2 tyg w nerwach czekanie na wynik czy dziecko nie jest zarażone. Okazało się że ku mojemu szczęściu było zdrowe i tak do końca ciąży na antybiotyku a w ostateczności urodziłam w 36 tyg zdrowego maluszka 2450 g wagi :)
Możesz coś więcej napisać o tokso..? Teraz mam cykl starań, w domu i kot i pies [emoji2] i dzieci. Patrzyłam na wyniki z pierwszej ciąży to było 0,1 czyli brak ale to było 12 lat temu. Jak się teraz zachowywać? zbadać wcześniej zanim zajde w ciążę?
To oby to był złoty strzał [emoji6]
O optymizmu na te 14 dni ...

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

To całkiem dobre wieści. Zaciskam jeszcze mocniej i mam nadzieje, ze Twoja macica juz tam szykuje niespodziankę w postaci bobaska i żadna @ nie przyjdzie :)

To całkiem dobre wieści. Zaciskam jeszcze mocniej i mam nadzieje, ze Twoja macica juz tam szykuje niespodziankę w postaci bobaska i żadna @ nie przyjdzie :)

Niestety ja aż tak pozytywnie nastawiona nie jestem. Podejrzewam ze termin @@ przesunie sie o 2 dni bo owu miałam w 16dc. Jutro jak nie przyjdzie @@@ to idę na wizytę do ginia wiec będę wiedzieć co i jak :-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Melduje sie! Ja czekam &@@@

Poki co @@@ brak. Objawów jej tez(poza tym bólem podbrzusza co jakis czas) wczoraj test negatywny. A temperatuta dzis podskoczyła do 37.21

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

U ciebie jest ciąża jak nic, mowię ci to :):) piękna temp :)
Zrób juz jutro tego testa, tak dla porządku, zeby było potwierdzenie i juz ;)

reklama
Myślisz, ze jesli test wychodzi negatywny to gin mógłby cos sensownego powiedzieć ..?
Ja byłam w 39dc po pozytywnym teście i nie widział nic poza sina pochwa i grubo wyscielona macica ..
Kiedys (daawno temu) jak mi sie długo spóźnial okres ale ciaza była dla mnie wręcz nieprawdopodobna aczkolwiek cuda sie zdarzają wiec 1% szansy istniał - poszłam do lekarza i nie wiedział nic na pewno - kazali czekac i jak @ nie przyjdzie to zrobic test.
No.. I dlatego jestem juz jakoś sceptycznie nastawiona do wizyt i gina. Chyba, ze mam jakiegoś pecha i zawsze słabo trafiam..

Do góry