Delli
Fanka BB :)
Domyślam sie, ze niewiele dają takie rady. I nawet trudno sie do nich dostosować. Ale ja mysle, ze to jednak jest szczere jak ludzie tak mowia noczywiscie każdy jeden przypadek jest inny. Ja byc moze i jestem w gronie tych szczęściar co sie nie starały i wyszło. Ale rożne juz fazy myślowe przechodziłam. Nie starałam sie i nie planowałam ciazy to fakt. Ale tez sie nie zabezpieczyłam i był czas, ze jednak liczylam, ze w koncu cos z tego bedzie. I jednak był smuteczek kiedy przychodziła spóźniona @. Szczególnie wtedy kiedy testowałam tutaj z Wami na forum. Powiem Wam, ze pozniej w moim życiu wiele sie działo. Troche sie pozmieniało i nawet zastanawialiśmy sie z P. Czy jestesmy dla siebie. Wczesniej niby półżartem ale zastanawialiśmy sie, czy wszystko z nami ok skoro przez 5 lat bez zabiezpieczen nigdy nic nie wyszło. Jak stwierdziliśmy, ze moze powinnismy sie jednak rozejść, okazuje sie, ze jestem w ciazy. I nagle po prostu jestesmy szczęśliwi. Tak.. To jest moment, w którym sie juz tego totalnie niespodziewalam.. Nie liczylam dni, nie zastanawiałam sie kiedy mam owu, ani kiedy dochodzi do zblizen. Co we wcześniejszych cyklach potrafiłabym dokładnie powiedzieć kiedy co sie działo, teraz nie wiem. I cieszę sie, ze wlasnie tak to wyszło..