reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Domyślam sie, ze niewiele dają takie rady. I nawet trudno sie do nich dostosować. Ale ja mysle, ze to jednak jest szczere jak ludzie tak mowia noczywiscie każdy jeden przypadek jest inny. Ja byc moze i jestem w gronie tych szczęściar co sie nie starały i wyszło. Ale rożne juz fazy myślowe przechodziłam. Nie starałam sie i nie planowałam ciazy to fakt. Ale tez sie nie zabezpieczyłam i był czas, ze jednak liczylam, ze w koncu cos z tego bedzie. I jednak był smuteczek kiedy przychodziła spóźniona @. Szczególnie wtedy kiedy testowałam tutaj z Wami na forum. Powiem Wam, ze pozniej w moim życiu wiele sie działo. Troche sie pozmieniało i nawet zastanawialiśmy sie z P. Czy jestesmy dla siebie. Wczesniej niby półżartem ale zastanawialiśmy sie, czy wszystko z nami ok skoro przez 5 lat bez zabiezpieczen nigdy nic nie wyszło. Jak stwierdziliśmy, ze moze powinnismy sie jednak rozejść, okazuje sie, ze jestem w ciazy. I nagle po prostu jestesmy szczęśliwi. Tak.. To jest moment, w którym sie juz tego totalnie niespodziewalam.. Nie liczylam dni, nie zastanawiałam sie kiedy mam owu, ani kiedy dochodzi do zblizen. Co we wcześniejszych cyklach potrafiłabym dokładnie powiedzieć kiedy co sie działo, teraz nie wiem. I cieszę sie, ze wlasnie tak to wyszło..

reklama
Berth - u mnie tez dzis ledwo cień an teście owu...

A ja w koncu zrozumiałam przez takie gadanie powiedzenie - szewc bez butów chodzic. Pani psycholog a sobie z własna głowa nie moge poradzić ... ehh ale co zrobić. Taka natura ludzka ;-)

Mam tez pytanie do dziewczyn mierzących temperaturę - jak to u was jest przed @@@ ?? Ja niby (wg temperatury ) 10dpo (8dpo wg testów) - a mi dzis rano temperatura 37.1 [emoji15] czy przed @@@ nie powinna spadać ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

To i ja mam nadzieję, że dołącze do Was i w 2017 roku urodzę zdrowe dzieciątko. Póki co mam 11 letniego syna, 4 lata temu "puste jajo płodowe" za sobą. Teraz 2 miesiące starań i narazie nic. Czekam na wynik TSH, ponieważ doktor powiedział mi że optymalny jest do 2, a ja w zeszłym roku na przykład miałam 2.39.

To i ja mam nadzieję, że dołącze do Was i w 2017 roku urodzę zdrowe dzieciątko. Póki co mam 11 letniego syna, 4 lata temu "puste jajo płodowe" za sobą. Teraz 2 miesiące starań i narazie nic. Czekam na wynik TSH, ponieważ doktor powiedział mi że optymalny jest do 2, a ja w zeszłym roku na przykład miałam 2.39.
to nic, ja zaszlam majac 2,5

Cześć dziewczyny widzę że i wam udziela się pochmurny nastrój który mi dzisiaj towarzyszy.
Tez nie lubię tego gadania o wyluzowaniu :/ nie każdy może. Na szczęście mam takich znajomych którzy wiedzą aby takich pierdół nie gadać.
Przyznam się że zrobiłam dzisiaj test... nic nie wyszło. Myśłam że może już coś no ale... .
A powiem wam że piersi mnie pobolewaja ehh najgorzej to się nakręcić.

Berth - u mnie tez dzis ledwo cień an teście owu...

A ja w koncu zrozumiałam przez takie gadanie powiedzenie - szewc bez butów chodzic. Pani psycholog a sobie z własna głowa nie moge poradzić ... ehh ale co zrobić. Taka natura ludzka ;-)

Mam tez pytanie do dziewczyn mierzących temperaturę - jak to u was jest przed @@@ ?? Ja niby (wg temperatury ) 10dpo (8dpo wg testów) - a mi dzis rano temperatura 37.1 [emoji15] czy przed @@@ nie powinna spadać ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie utrzymuje sie temp wysoko nawet do 1-2dc kolejnego cyklu. Dopiero potem spada..
aż do dzisiaj miałam ok 37.1. Zobaczymy jutro - termin @, ale podejrzewam ze bedzie podobnie, moze ciut spadnie.

Wynik bety <0,100. Takze jutro @ i mam nadzieje bede miała laparo w tym cyklu.

reklama
Do góry