reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

To jest niesamowite jak czuje sie tyle emocji na raz czekając co pokaże test :D no nic w sobote albo zaczne walke o szczescie od nowa albo bede do wszystkich dzwonic ze sie udało :D wlasnie na ipli ogladam program ktory lecial na polsat cafe: Porody :D no normalnie wzruszam sie nawet jak babka ma podłączone ktg:D akurat w tym odc rodzą dwie babeczki które sa po dlugich staraniach i po dwoch poronieniach:p to dodaje wiary[emoji14]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też zawsze na tym programie płacze i sobie myślę kiedy i czy wogole będę na ich miejscu

reklama
Megan, Fidzia ja uwielbiam ten program! jeszcze często oglądałam na tlc porodówka i na discovery 4 porody na sekunde :D

Emsi jak powiedziałam w kupie raźniej :D szturmem dołączymy do czerwcówek ;)

Wczoraj dzwoniłam do mojego gin. czy gdyby pojawiły sie II krechy brać duphaston ale mówił że nie :/ to mnie martwi bo w 1 ciąży brałam w drugiej nie i wiecie myślę a co jeśli własnie przez niedobór progresteronu poroniłam. A tu mi mówi że tylko kwas foliowy. Normalnie ufam mu bezgranicznie a teraz mam obawę.

ps wy też macie taka manię codziennie wchodzenia na różne kalkulatory jak ja :D?
Wlaśnie siedze na stronie bebiprogram i obliczyłam który moze to byc tydzien i kiedy jakie badania :D podane jest tez kiedy wybrac sie na pierwsze badanie usg [emoji23][emoji23] wszystkie inne kalkulatory juz sprawdzone :D

Noo czyli takie z nas beksy:D a mój K patrzy na mnie jak na wariatke:D kiedyś poryczalam sie na uwaga uwaga reklamie cocacoli:D wszyscy sobie w niej tak pomagali , ze az sie wzruszylam:D

Megan, Fidzia ja uwielbiam ten program! jeszcze często oglądałam na tlc porodówka i na discovery 4 porody na sekunde :D

Emsi jak powiedziałam w kupie raźniej :D szturmem dołączymy do czerwcówek ;)
Tak na tlc tez ogladalam :D najgorzej jak w niedziele lecialo i na tlc i na polsat cafe w tym samym czasie :o

reklama
Do góry