Ja bardzo chętna do rozmowy bo mały idzie w kimkeCo taka cisza, wszystkie ciężko pracują :-)
Nimiti to żaden wyznacznik. Kiedy testujesz?
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja bardzo chętna do rozmowy bo mały idzie w kimkeCo taka cisza, wszystkie ciężko pracują :-)
Nimiti to żaden wyznacznik. Kiedy testujesz?
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Ból piersi i podbrzusza to również może oznaczać ciąże poza tym jeszcze calutki tydzien takze nie ma co sie tak źle nastawiać trzyman kciuki[emoji14]Vanilia powinnam testować w piątek za tydzień. Dzisiaj mam dopiero 19 dc cyklu.
Gratulacje Delli!Cześć.. byłam tu kilka miesięcy temu, jak mi się spóźniał okres i mimo, że nie było to zaplanowane- zaden wynik naszych staran - nic z tych rzeczy. To trzymałyście kciuki.. cóż.. przyszła wtedy @.. no a my nadal się nie staraliśmy.. później nawet nam sie nieco życie skomplikowało i w ogóle wybiłam sobie z głowy temat. Pomyślałam nawet, że to nie jest dobry moment. No i znowu @ spóźniona.. czekam.. po ok 3 dniach robię test.. jest negatywny.. więc pomyslałam, że powtórka z tamtego czasu.. ale @ jak nie było tak nie było.. więc dziś zrobiłam następny.. i wciąż nie mogę uwierzyć - 2 krechy jutro już idę do lekarza.. jestem niesamowicie ciekawa co tam się już wydarzyło..
Jestem również zaskoczona, że nadal widzę tu te same dziewczyny.. Rety.. myślałam, że jak tu wejdę to same "nówki" .. przykro mi, że tak Wam się to przeciąga.. niesposob nadrobic wszystkich zaległości i dowiedzieć się jak to było u Was po drodze (kiedy ostatnio razem testowalysmy mialysmy byc styczniowkami zdaje sie) - jednak mam nadzieję, że przynajmniej zebrałyście przykrych doświadczeń.. poza dłuuuugim oczekiwaniem tego cudu..
Trzymam za Was kciuki bardzo bardzo mocno!
Przy 1000 to chyba dopiero jest szansa na pęcherzyk ale czasem pozniej sie pojawia.Delli gratulacje ale na serduszko może być za wcześnie. Serce widzi się gdy beta jest koło 1000 wartości
a Ty coraz blizej testowania
Ja dziś 17 dc, wg obliczeń jutro owulka ale jakoś chyba już była 13 dc tak jak pisałam ból jajnika i meeega dużo śluzu. Cóż, nie robię testów ani nie mierze temp bo mi w głowie przewracają tak dla spokoju dziś i jutro będą przytulanki i czekanie. Nimitii dziela nas dwa dni więc w podobnym czasie będziemy testowaćVanilia powinnam testować w piątek za tydzień. Dzisiaj mam dopiero 19 dc cyklu.
Nom , aż na samą myśl mam stresaa Ty coraz blizej testowania
Wiem rozumiem Cię[emoji14]ja mam na odwrót , najpierw jestem pelna nadziei i czuje ze sie udalo a dopiero przed samym @ sobie myśle..taaa czemu miałoby mnie spotkać takie szczęscieMegan masz racje pewnie sie już wiesz dołuje. Jak sie na coś czeka to potem tak jest.
Bertha może masz racje dokładnie już nie pamiętam, bo mi to ginekolog rok temu powiedział gdy przyniosłam mu mój wynik bety a był widoczny tylko pęcherzyk.
To razem testujemy [emoji6]Vanilia powinnam testować w piątek za tydzień. Dzisiaj mam dopiero 19 dc cyklu.