reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

no fajne jest jak ktos zawladnie Twoja macica :D i mysli, ze moze wypychac nozki i raczki, a jak gadamy do niego to jak pokazuje, ze tam jest :D kochany jest naprawde!!!!! albo czesto kopie tak niespokojnie i jak poglaszczemy brzuch to sie uspokaja :)
Ohhhh, rozmarzyłam się ;) ;P Moja znajoma była tak zachwycona ruchami dziecka, że nie chciała rodzić;p Mówiła, że uwielbia być w ciąży ;)

reklama
Ohhhh, rozmarzyłam się ;) ;P Moja znajoma była tak zachwycona ruchami dziecka, że nie chciała rodzić;p Mówiła, że uwielbia być w ciąży ;)
czesto mnie boli zwlaszcza jak maly zaczyna ryc w kroczu, mam wtedy wrazenie, ze zaraz z pochwy wyjdzie raczka :D albo jak daje po zebrach to tez czasami walnie mocno, ale tak to lubie te ruchy bardzo :D

czesto mnie boli zwlaszcza jak maly zaczyna ryc w kroczu, mam wtedy wrazenie, ze zaraz z pochwy wyjdzie raczka :D albo jak daje po zebrach to tez czasami walnie mocno, ale tak to lubie te ruchy bardzo :D
Ja pamiętam jak urodziłam bardzo brakowało mi tych ruchuw, czułam się taka pusta. Na szczęście kruszynka już obok dawała pocieszenie ;)

To już czerwcowki sa???

Yesenia[emoji176][emoji176][emoji176][emoji176] wybieracie się do kliniki?

Nessi wszystko ok?

Mamuniol Brtha... kiedy testowanie???
Dzisiaj 5dpo.. Powoli płynie czas... Ja chce testować 10dpo, czyli w piątek 30.09. :)

Sprawdziłam jeszcze dziś śluz i w sumie jeszcze się rozciąga, więc chyba nie ma jeszcze laby dla mnie
Wydaje mi sie ze jeszcze owu nie było, tym bardziej ze jeszcze nasz rozciągliwy śluz. Musisz dalej tyrać :D

Haha najgorzej jak ma się testy w domu ;p Ja owulacyjny zrobiłam hahaha bo mam kilkaaa. No oprócz ostatniego bezowulacyjnego, który trwał 44dni ;O to te w których owu była 26-27 dni po clo ;)
I jaki wynik testu owu? Dzisiaj robiłaś tak?

IZA - koniecznie musisz zrobić badania.

Kochana stara bieda :) a U ciebie ? Wracasz do starań ?

---------------------
Gratuluję pozytywnych teściorów :) !

--------------------

Może mi ktoś wytłumaczyć dlaczego test owulacyjny pozytywny wyszedł mi we Wtorek wieczorem a potem dopiero w piątek ? I od soboty do dzisiaj negatywny ? o_O Nie kumam tego jak może być taki odstęp ...

Jeszcze jeden z piątku kilka godzin wczesniej:
Zobacz załącznik 774877
Hej, ja mysle ze ten piątkowy to prawdziwy pozytyw wiec owu w sobotę/niedziele :)
Wiesz, pik LH moze byc króciutki, wiec mógł tylko jednego dnia wyjsć. A we wtorek te mógł byc tak jak wyczytałas -próba owu, ale nie do końca poszła i za kilka dni sfinalizowała sie owu z innym pęcherzykiem :)

Dziewczyny mam pytanie, bo cykle mam 31 dniowe i owu zazwyczaj 17 dnia była a dziś mam 13 dc jajnik boli jak przy owu i śluzu jak białko kurze mnóstwo, jeszcze chyba nigdy tyle nie miałam. Czy możliwe, że owu tak się pospieszyla czy to raczej wina dostinexu, który mam na obniżenie prolaktyny? Testów nie robiłam i temp też nie mierze bo to mnie za bardzo nakręca.
Mysle ze moze byc, zwłaszcza ze zaczęłaś zbijać prolaktyne , i cykl sie unormował.

Dzisiaj 5dpo.. Powoli płynie czas... Ja chce testować 10dpo, czyli w piątek 30.09. :)

Wydaje mi sie ze jeszcze owu nie było, tym bardziej ze jeszcze nasz rozciągliwy śluz. Musisz dalej tyrać :D

I jaki wynik testu owu? Dzisiaj robiłaś tak?

Hej, ja mysle ze ten piątkowy to prawdziwy pozytyw wiec owu w sobotę/niedziele :)
Wiesz, pik LH moze byc króciutki, wiec mógł tylko jednego dnia wyjsć. A we wtorek te mógł byc tak jak wyczytałas -próba owu, ale nie do końca poszła i za kilka dni sfinalizowała sie owu z innym pęcherzykiem :)

Mysle ze moze byc, zwłaszcza ze zaczęłaś zbijać prolaktyne , i cykl sie unormował.
20160925_122212.jpg

Załączniki

• 20160925_122212.jpg
    20160925_122212.jpg
    306,5 KB · Wyświetleń: 202
reklama
Kochane dzięki za wsparcie i pocieszenie. Mam pytanie do was. Możecie mi powiedzieć co to są za tabletki które bierze się od 3dc przez 5 dni. ?? Jutro mam jechać po receptę a z lekarzem będę rozmawiać dopiero we wtorek,ma mi powiedzieć kiedy na usg mam przyjechać. A nie zapytałam się co to za tabletki i na co.

Do góry