reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
nie było mnie przy kompie cały dzień, ale nadrobiłam was babeczki :happy:

ja np. mam mega bolesne owulki, nie ma szans jej przegapić, testy wtedy wychodzą wyraźne. Trwa to jeden dzień ale boli na maxa.

jutro rano mam usg dowcipne, podejrzę co tam słychać. Jutro 9dc,za dwa dni owu, więc do biegu, gotowi, start...
dużo przytulasków będzie. Dobrej nocki.

hej nie zdazylam zatestowac bo wczoraj dostalam @podwieczor. az w szoku bylam bo mimo ze mam nie regularne cykle to nigdy nie mial on tylko 30 dni. i wgl brzuch mnie nie bolal ani nie boli no i zawsze przychodzila rano a tu takie cos :-( . widocznie tamten cien na tescie to tylko moje schizy :-) pozdrawiam i trzymam kciuki za reszte

Hej dziewczyny. Ja już o 5 nie śpię w stresie że zaraz mi poleci. Brzuch boli mnie jak tylko się obudziłam, a do toalety chodzę w strachu. Rozwioze swoje dzieciaczki i lecę na betę. I będę znów pół dnia czekać na telefon. Aby ta beta dzisiaj była lepsza.

Hej dziewczyny. Ja już o 5 nie śpię w stresie że zaraz mi poleci. Brzuch boli mnie jak tylko się obudziłam, a do toalety chodzę w strachu. Rozwioze swoje dzieciaczki i lecę na betę. I będę znów pół dnia czekać na telefon. Aby ta beta dzisiaj była lepsza.
Na bóle można brać no spe. Izabela wdech wydech wdech.... [emoji5] będzie dobrze.

Bóle "jak na okres" są na początku ciąży całkiem normalne, ale wiem, że się denerwujesz. Trzymam kciuki aby beta wzrosła ładnie.

reklama
Hej Dziewczyny.
U mnie 28 dc, dwa tyg po dwóch grubych krechach na ovu. Nie wiem ile dni ma mój cykl.. i pewnie nikt tego nie wie. Ale że kiedyś miałam 28 to dzisiaj zrobiłam test. I załamka, znowu nic. Jak wysechł widzę cień cienia...
Mam omamy?Zobacz załącznik 774288

Napisane na HTC One_E8 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też widzę cień cienia:)

Do góry