niech boli co ma bolec i myslec pozytywnie!!!Piersi bolą mnie już parę dni i co dziwnego,może głupio zabrzmi ale sutki mi cały czas stoją. Haha nawet nie ma bólu brzucha na @. Nic kompletnie. Jedynie co to wczoraj zemdlilo mnie po jogurcie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
niech boli co ma bolec i myslec pozytywnie!!!Piersi bolą mnie już parę dni i co dziwnego,może głupio zabrzmi ale sutki mi cały czas stoją. Haha nawet nie ma bólu brzucha na @. Nic kompletnie. Jedynie co to wczoraj zemdlilo mnie po jogurcie.
moj to akrobata hihiAleksandrax - no tabelka pierwsza klasa. Nie podałam imienia, ale zgodnie z nickiem: Marta , wiek 36 l
Luxuorius, mój młodszy tak szalał w brzuchu, a teraz największa przylepka mamusi !
Alexandra piękna tabelka ,oby jak najwięcej nas w polu zielonym
Izabell teraz to wyraźna krecha widać ja bez powiększania!
Po cichutku po cichutku gratki
Darianna,, Katka samopoczucie inne czy małpowe@??
A może nieMałpowe niestety :/ pewnie @ przyjdzie jak w zegarku...
:/ Z moze jakas stymulacja na owulacje? clo?Wynik progesteronu mówi sam za siebie5,5 wizyta u gina usg ok endometrium 5,8 jajniki ok wolnego plynu w zatoce Douglasa nie stwierdza się
cykl bezouwulacyjny, kolejny cykl badanie progesteronu ,fsh i branie dupka to plan na październik jeśli to nie przyniesie rezultatu ,listopad monitoring
tak się ma u mnie