reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Aleksandrax - no tabelka pierwsza klasa. Nie podałam imienia, ale zgodnie z nickiem: Marta :), wiek 36 l
Luxuorius, mój młodszy tak szalał w brzuchu, a teraz największa przylepka mamusi !

Alexandra piękna tabelka ,oby jak najwięcej nas w polu zielonym;)
Izabell teraz to wyraźna krecha widać ja bez powiększania!:-) :)
Po cichutku po cichutku gratki
Darianna,, Katka samopoczucie inne czy małpowe@??

Wynik progesteronu mówi sam za siebie:growl:5,5 wizyta u gina usg ok endometrium 5,8 jajniki ok wolnego plynu w zatoce Douglasa nie stwierdza się
cykl bezouwulacyjny, kolejny cykl badanie progesteronu ,fsh i branie dupka to plan na październik jeśli to nie przyniesie rezultatu ,listopad monitoring
tak się ma u mnie

Wynik progesteronu mówi sam za siebie:growl:5,5 wizyta u gina usg ok endometrium 5,8 jajniki ok wolnego plynu w zatoce Douglasa nie stwierdza się
cykl bezouwulacyjny, kolejny cykl badanie progesteronu ,fsh i branie dupka to plan na październik jeśli to nie przyniesie rezultatu ,listopad monitoring
tak się ma u mnie
:/ Z moze jakas stymulacja na owulacje? clo?

Ja jestem po podgladaniu pecherzykow. Wiekszy gigant 3,2x3,2 - on juz jest bezuzyteczny, mniejszy 2,3x2. o 16 ide na zastrzyk z pregnylu, dzisiaj działamy z M i 14 dni czekania...

reklama
hej prosze dopisac mnie do tabelki kasia 26l, 3cykl staran drugie dzieciatko. @ przychodzi nie regularnie . jutro testuje poniewaz bedzie 14 dpo ale nie licze na cud...

Do góry