Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Brawo! Mówiłam że będę trzymać [emoji12]Poszło lepiej niż mogłam sobie wymarzyc!!! Jako jedyna zdałam na 100%
Chyba faktycznie wszystkie trzymalyscie kciuki![emoji14]dzięki
Dzięki heheBrawo! Mówiłam że będę trzymać [emoji12]
A meczyk pierwsza klasa. Co prawda tylko słuchałam bo byłam zajęta akurat ale jak tylko komentator podnosił ton to spogladalam.
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
A może jednak się udało.Kurczę @ nadal nie ma...:/ jutro 31dc, przy ostatnich cyklach ten znów strasznie się wydłuża... To tylko przesuwa nasze starania :|
Gratulacje teraz musisz lecieć na fali tego szczęściaPoszło lepiej niż mogłam sobie wymarzyc!!! Jako jedyna zdałam na 100%
Chyba faktycznie wszystkie trzymalyscie kciuki! dzięki
Przydałoby się ))Gratulacje teraz musisz lecieć na fali tego szczęścia
Ja nadal trzymam kciuki &&& Już sama nie wiem, ale dwa testy nie wyszlyby negatywne raczej... W poniedziałek miałam bóle jak na @ późnym popołudniem, potem przeszły, wczoraj rano i do południa tak samo, ale znów później przeszły i póki co nic... Ani boli ani @