Spark
Fanka BB :)
Przypomnimy Ci się w piątekbede trzymac mocno kciuki!!!!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przypomnimy Ci się w piątekbede trzymac mocno kciuki!!!!!!!
&&&Tak,caly tydzien dzialalismy i dla pewnosci jeszcze bedziemy dzialac,chociaz te moje dni juz sie raczej skonczyly. Teraz to tylko cierpliwie bez stresu czekac. Staram sie odpoczywac,no ale czasami niestety nie wychodzi mam dwojke dzieci takze moj odpoczynek zaczyna sie kiedy juz je poloze spac.
mi lepiej przypomniec bo ta moja pamiec w ciazy jest tragicznaPrzypomnimy Ci się w piątek
Ja swój przypadek zgłosiłam ochronie. Na szczęście nagle przestał przychodzić i okazało się że się ożeniłu nas byl klient, ktory sie mna tak zauroczyl, ze byl oburzony ze ja go nie chce, mscil sie potem i moj brat jako szef sie z nim rozprawil i koles ma zakaz wstepu, ale sie dzialo, strachu sie najadlam przez psychola
my tez zgalaszalismy, ale jak widac uwagi mojego brata duzo daly i nie byla konieczna ich interwencjaJa swój przypadek zgłosiłam ochronie. Na szczęście nagle przestał przychodzić i okazało się że się ożenił
Spark Inga kciuki zaciśnięte &&&
Senny dziś dzień, bo nawet moje nieospałe dziecko ucina się drzemkę
Ale ja mam moc zrobiłam zakupy, posprzątałam, zrobiła pranie i prasowanie no i oczywiście obiadek u gotowałam A teraz siedzę i się w ciszy relaksuje
Czyli nie masz typowego zmeczenia ciazowego?Ja swój przypadek zgłosiłam ochronie. Na szczęście nagle przestał przychodzić i okazało się że się ożenił
Spark Inga kciuki zaciśnięte &&&
Senny dziś dzień, bo nawet moje nieospałe dziecko ucina się drzemkę
Ale ja mam moc zrobiłam zakupy, posprzątałam, zrobiła pranie i prasowanie no i oczywiście obiadek u gotowałam A teraz siedzę i się w ciszy relaksuje
Ja myślę, że na to zmęczenie ciążowe trochę wcześnie. Poza tym staram się nadrobić prace domowe zanim przyjdą mdłości (z córką miałam od 6 tc i wtedy mogłam spać całe dnie). Ogólnie to mam piersi duże, ciągnie mnie w pachwinach i sporo sikam. Bety nie robię. Jakoś nie mam przeczuć, że coś mogłoby być nie tak...Czyli nie masz typowego zmeczenia ciazowego?
jakies objawy ci sie pojawily?
betę robisz?
ja tez bety nie robilam by potem sie nie stresowac czy jest dobry przyrostJa myślę, że na to zmęczenie ciążowe trochę wcześnie. Poza tym staram się nadrobić prace domowe zanim przyjdą mdłości (z córką miałam od 6 tc i wtedy mogłam spać całe dnie). Ogólnie to mam piersi duże, ciągnie mnie w pachwinach i sporo sikam. Bety nie robię. Jakoś nie mam przeczuć, że coś mogłoby być nie tak...
Napisane na SM-N9005 w aplikacji Forum BabyBoom
powodzenia w nowym cyklu!Hej, hej oo widzę, że tu niektóre z was będą za parę dni testować trzymam kciuki a u mnie @ dziś przyszła to znaczy, że do weekendu pójdzie sobie, hi hi