trzecimLuxuorius a w ktorym cyklu starań Ci sie udało ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
trzecimLuxuorius a w ktorym cyklu starań Ci sie udało ?
No to super szybciutko mam nadzieje ze mi tez sie szybko udo ;ptrzecim
no szybko poszlo, ale swoje juz przeszlam, pierwsza ciaze stracilam dwa lata temu i ciagle jest strach o ta obecna trzymam kciuki za CbNo to super szybciutko mam nadzieje ze mi tez sie szybko udo ;p
Ojj przykro mi ale wazne jest teraz zeby myslec pozytywnie i cieszyc sie kazda chwila w tym błogoslawionym stanieno szybko poszlo, ale swoje juz przeszlam, pierwsza ciaze stracilam dwa lata temu i ciagle jest strach o ta obecna trzymam kciuki za Cb
teraz wiem i wierze, ze wszystko bedzie dobrzeOjj przykro mi ale wazne jest teraz zeby myslec pozytywnie i cieszyc sie kazda chwila w tym błogoslawionym stanie
Ja czułam kłucia po dupku, podobne do kłucia przy zagnieżdżeniu a ciąży brak.Ja czuję ovu tylko w niektórych cyklach. W poprzednim cyklu nie czułam. W drugiej fazie brałam dupka. A wczoraj bardzo silne kłucie. Ale w takim razie pewnie dupek nie ma z tym za wiele wspólnego.
I tak trzymać ! a czy teraz przed terminem @ zanim zrobilaś test , mialaś moze jakies bóle podbrzusza ? Bo mnie właśnie dzisiaj w nocy zaczelo lekko pobolewac i pobolewa nadal .. A zawsze tak mam wlasnie kilka dni przed @teraz wiem i wierze, ze wszystko bedzie dobrze
Ojjj; ( szkoda.. Ale pamiętaj nowy cykl Nowa szansa!!! Na kiedy wypada kolejna @?Łoj matko, @ przyszla z zaskoczenia, bez bolow, bez niczego. Przynajmniej wiem, ze sie nie popsulam[emoji14]oblatalam milion sklepow, padnieta jestem... Uf
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom