Mamuniol ja w ciąży chodziłam do pracy praktycznie do końca
Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ja sobie nie wyobrazam. Dla mnoe pierwszy trymestr masakara. No i mi sie odklejala kosmowka wiec musialam sie bardzo oszczedzac... ale sama mysl zrywania rano do biura, nie dałabym rady.Mamuniol ja w ciąży chodziłam do pracy praktycznie do końca
no mowie Ci zero zrozumienia, chyba wywiesimy kartke, ze serwis zamkniety, bo brat juz nie ma czasu tak naprawiac jak kiedysWspolczuje Ci ze musisz do pracu chodzic i jeszcze się stresować jakimiś durniami...
moze to byc plamienie okolowulacyjneHej dziewczyny,
Może wy mi pomożecie. Przed wczoraj dostałam Krwawienia. To był 18dzień cyklu (cykl 29dniowy). Zaczęło się w sobotę wieczorem z mocnym i bolącym krwawieniem i w sumie skończyło wczoraj po południu. Dzisiaj już tylko takie brudzenie od czasu do czasu. Przez ten czas, robiąc siusiu były jakieś skrzepy, w sumie z 3-4 (w sob w wielk. paznokcia a wczoraj i dzisiaj małe) sorry za dokładność ;P. ,Nigdy w życiu czegoś takiego nie miałam. Zawsze @ co 28-30dni (pomijając czas ciąży i jednego cyklu kilka tam temu gdzie miałam wywyoływaną @) Liczyć to jako okres czy krwawienie śród-cykliczne? Miałyście kiedyś tak?
A plodny śluz sie przy tym nie pojawil przypadkiem, jesli tak to możliwe ze lada moment mozesz miec owu.Hej dziewczyny,
Może wy mi pomożecie. Przed wczoraj dostałam Krwawienia. To był 18dzień cyklu (cykl 29dniowy). Zaczęło się w sobotę wieczorem z mocnym i bolącym krwawieniem i w sumie skończyło wczoraj po południu. Dzisiaj już tylko takie brudzenie od czasu do czasu. Przez ten czas, robiąc siusiu były jakieś skrzepy, w sumie z 3-4 (w sob w wielk. paznokcia a wczoraj i dzisiaj małe) sorry za dokładność ;P. ,Nigdy w życiu czegoś takiego nie miałam. Zawsze @ co 28-30dni (pomijając czas ciąży i jednego cyklu kilka tam temu gdzie miałam wywyoływaną @) Liczyć to jako okres czy krwawienie śród-cykliczne? Miałyście kiedyś tak?
Moglas tez miec krwiaczka ktory sie ewakuowal.Hej dziewczyny,
Proponuje przytulanki, u mnie wyszlo ze zaszlam w ciaze po plamieniu.Melania hormony buzują
Kurcze tylko że w tą sobotę i w tamtą noc było naprawdę dużo tej krwii, jak normalny okres. Śluz jest taki jak białko kurze i dużo tego... No nic zobaczymy za 10dni powinnam dostać wg terminu powinnam dostać @,