reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Hej dziewczyny,
Może wy mi pomożecie. Przed wczoraj dostałam Krwawienia. To był 18dzień cyklu (cykl 29dniowy). Zaczęło się w sobotę wieczorem z mocnym i bolącym krwawieniem i w sumie skończyło wczoraj po południu. Dzisiaj już tylko takie brudzenie od czasu do czasu. Przez ten czas, robiąc siusiu były jakieś skrzepy, w sumie z 3-4 (w sob w wielk. paznokcia a wczoraj i dzisiaj małe) sorry za dokładność ;P. ,Nigdy w życiu czegoś takiego nie miałam. Zawsze @ co 28-30dni (pomijając czas ciąży i jednego cyklu kilka tam temu gdzie miałam wywyoływaną @) Liczyć to jako okres czy krwawienie śród-cykliczne? Miałyście kiedyś tak?

Hej dziewczyny,
Może wy mi pomożecie. Przed wczoraj dostałam Krwawienia. To był 18dzień cyklu (cykl 29dniowy). Zaczęło się w sobotę wieczorem z mocnym i bolącym krwawieniem i w sumie skończyło wczoraj po południu. Dzisiaj już tylko takie brudzenie od czasu do czasu. Przez ten czas, robiąc siusiu były jakieś skrzepy, w sumie z 3-4 (w sob w wielk. paznokcia a wczoraj i dzisiaj małe) sorry za dokładność ;P. ,Nigdy w życiu czegoś takiego nie miałam. Zawsze @ co 28-30dni (pomijając czas ciąży i jednego cyklu kilka tam temu gdzie miałam wywyoływaną @) Liczyć to jako okres czy krwawienie śród-cykliczne? Miałyście kiedyś tak?
moze to byc plamienie okolowulacyjne

Hej dziewczyny,
A plodny śluz sie przy tym nie pojawil przypadkiem, jesli tak to możliwe ze lada moment mozesz miec owu.

Hej dziewczyny,
Moglas tez miec krwiaczka ktory sie ewakuowal.

Dziewczyny chyba dostane @ wcześniej niż planowałam. ..mam taki schizy...płacze w sumie bez powodu zaraz się śmieje. ...Qurcze no jak nic na @ zdarzają mi się takie napady przed...i normalnie idzie oszaleć ;)

Melania hormony buzują :)

Kurcze tylko że w tą sobotę i w tamtą noc było naprawdę dużo tej krwii, jak normalny okres. Śluz jest taki jak białko kurze i dużo tego... No nic zobaczymy za 10dni powinnam dostać wg terminu powinnam dostać @,

reklama
Melania hormony buzują :)

Kurcze tylko że w tą sobotę i w tamtą noc było naprawdę dużo tej krwii, jak normalny okres. Śluz jest taki jak białko kurze i dużo tego... No nic zobaczymy za 10dni powinnam dostać wg terminu powinnam dostać @,
Proponuje przytulanki, u mnie wyszlo ze zaszlam w ciaze po plamieniu.

Do góry