reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Renia pytam ciebie bo ty masz odniesienie. Powiedz czy to prawda ze kazdy nastepny porod jest o polowe krotszy? Mialas tak?
Ja pierwszy 18h, drugi 9h ciekawe ile bedzie teraz jak zajde4.5 to bedzie pikus

U mnie może trochę trudno porównać, bo drugi był wywołany w 38tc, ale miałam tylko jeden porządny skurcz, a potem już parte. Lekarz z dyżurki nie dobiegł. Szczerze mówiąc to trochę się boję tej mojej szybkości. Pierwszy też był w miarę lekki, ale trwał dłużej.

Wyprawiłam syna na urodziny do dziewczyny. Obskoczyłam z Mery długi spacer, plac zabaw i lody. A teraz zasłużony odpoczynek [emoji4] Jak dobrze, że znowu mamy weekend [emoji4]

Yesenia ładna pogoda wam się na komunię szykuje. [emoji4] A w czym Miłosz idzie: garnitur czy alba?

Wiem wiem, tylko przykladiwo pisalam o drugim.

A u mnie taki paradoks...moja suczka ma ciaze urojona [emoji23] mleczko ma cycuchach.

Kiedys jamnika. Problem ciazy urojonej mielismy co pol roku. Seria zastrzykow i mijalo. Skonczylo sie kiedy urodzila szczeniaki- do tej pory smieje sie ze przekonala sie o urokach xiazy i macierzynstwa i juz jej do glowy noe przyszlo zeby sobie uroic:)

reklama
U mnie może trochę trudno porównać, bo drugi był wywołany w 38tc, ale miałam tylko jeden porządny skurcz, a potem już parte. Lekarz z dyżurki nie dobiegł. Szczerze mówiąc to trochę się boję tej mojej szybkości. Pierwszy też był w miarę lekki, ale trwał dłużej.
Zazdroszczę:) ja to wynudzilam pod ktg zanim sie zaczęlo na dobre

Do góry