Paraplu
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Renia pytam ciebie bo ty masz odniesienie. Powiedz czy to prawda ze kazdy nastepny porod jest o polowe krotszy? Mialas tak?
Ja pierwszy 18h, drugi 9h ciekawe ile bedzie teraz jak zajde4.5 to bedzie pikus
Kiedys jamnika. Problem ciazy urojonej mielismy co pol roku. Seria zastrzykow i mijalo. Skonczylo sie kiedy urodzila szczeniaki- do tej pory smieje sie ze przekonala sie o urokach xiazy i macierzynstwa i juz jej do glowy noe przyszlo zeby sobie uroic
A nospa noc ci nie pomaga? Jeszcze magnez podobno mozna rozkurczowoFabiamama mnie miało już nie być ...
My już po spowiedzi
Brzuch dalej boli ale nie chce już brać Ketonalu jakoś wytrzymam
Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom
Zazdroszczę ja to wynudzilam pod ktg zanim sie zaczęlo na dobreU mnie może trochę trudno porównać, bo drugi był wywołany w 38tc, ale miałam tylko jeden porządny skurcz, a potem już parte. Lekarz z dyżurki nie dobiegł. Szczerze mówiąc to trochę się boję tej mojej szybkości. Pierwszy też był w miarę lekki, ale trwał dłużej.