reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

aniay gratki i nudnej ciąży Ci życzę. Który to był cykl starankowy u Ciebie?
fabimama, yesenia szkoda że w tym cyklu nie wyszło. Ciąża przychodzi w najmniej oczekiwanym przez nas czasie więc pewnie niebawem Was zaskoczy.
Ja w tym cyklu wrzuciłam na luz.Jakoś obrzydły mi te staranka. Dziś mam 11 dc ale jakoś nie czuje tej presji, żeby się bzykać bo już pojawił się śluz płodny. Jak będziemy mieć ochotę to się poseximy.Zamierzam się cieszyć sexem i tym co mam. Czarna Madzia fajnie to wszystko ostatnio napisała i też się pod tym podpisuje.

Dobre podejscie :) stres wszystko blokuje. Niesamowite jaki ma wplyw na organizm. Mam nadzieje, ze w koncu wszystkim sie uda :)

reklama
Cześć Anulka!

Kacha, teoretycznie drugi, ale zaczelismy na koniec lutego a moje cykle tako okolo 50ciu dni sa. Wciaz sie boje ze jutro wyjdzie negatyw. Temperatura mi daje nadzieje bo dzis zamiast spasc na okres to urosla.
Cycki bola, jestem zmeczona, szyjka sie podniosla I duzo kremowego sluzu, no I jest mi cieplo/goraco a ja zmarzluch jestem no i lekkie mdlosci z rana. Wiec duzo wskazuje na ciaze.

Cześć Anulka!

Kacha, teoretycznie drugi, ale zaczelismy na koniec lutego a moje cykle tako okolo 50ciu dni sa. Wciaz sie boje ze jutro wyjdzie negatyw. Temperatura mi daje nadzieje bo dzis zamiast spasc na okres to urosla.
Cycki bola, jestem zmeczona, szyjka sie podniosla I duzo kremowego sluzu, no I jest mi cieplo/goraco a ja zmarzluch jestem no i lekkie mdlosci z rana. Wiec duzo wskazuje na ciaze.

To zaciskam kciukasy az mi odpadna :)

Ale sobie suwaczek fajny zrobilam <3

Cześć Anulka!

:) a od kiedy masz te objawy? Np cyce bolące? Zmęczenie?

Cześć Anulka!

Trzymam kciuki kochana !!!! Życzę Ci II krech z całego serducha :)

Cześć Dziewczyny! Wróciłam po majówce. Próbowałam coś z tel pisać, ale chyba się nie dodało :wściekła/y:
Zaraz poczytam co się działo na forum przez te kilka dni :)

Doczytałam :)

Renia, Aniay gratuluję serdecznie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D mamy styczniówki. Ye, ye, ye :D

Yesenia, Fabimama przykro mi... :( jak nie ten to kolejny miesiąc. Uda się na pewno!!! Jest coraz cieplej, człowiek ma więcej energii, więcej aktywności, dni mijają szybciej to i nie ma czasu na myślenie o fazach cyklu. Łatwiej jest zdać się na los i dać ponieść się wakacyjnym emocjom :)

Trzymam za Was kciuki bardzo mocno!

reklama
Renata kreski są, objawy są. A zatem nudnych 9 miesięcy! [emoji4]

Kolekcjonerka no i teraz mam smaka na somersby [emoji4] ślina po pas![emoji2]

Aniay ale piękny widok! Ogromne gratulacje!

Yesenia kochana przed tobą komunia syna! Wspaniałe przeżycie! Nie trać tej chwili! On musi mieć przy sobie szczęśliwą mamę! Skup się na sobie. Pozwól sobie na spełnienie kilku kaprysów. Walcz o siebie! Musisz zrobić wszystko, żeby radość życia wróciła. Może warto poprosić kogoś o pomoc. Zobaczysz, że wtedy wszystko się poukłada!

Fabimama tulam!

Mamuniol czekamy tu na ciebie [emoji4]

Anulka witaj![emoji4]

Paraplu fajny suwaczek [emoji4]

Do góry