reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja z kolei myślałam że gdyby nam się udało to akurat skończyłam szkołę, jestem teraz na podyplomowce z logopedii nareszcie coś co naprawdę mnie interesuje i chciałabym otworzyćsswój gabinet. Wolałabym nie szukać nowej pracy znowu w przedszkolu. Ale jak to w życiu, nic się nie da zaplanować

reklama
Fabimama Ola lat 24 cykl 1 @ nie wiem według lekarza 10 dni po odstawieniu luteiny więc w ten czwartek 'powinnam' dostać

Cześć! Mogę dołączyć?

Staraczką jeszcze nie jestem, ale co się odwlecze to ... wiadomo ;)

Mam nadzieję zajść w ciążę na przełomie 2016/2017. Na razie ze względów zawodowych temat kolejnego potomka jest zamknięty.

Mam nadzieję, że pozwolicie mi zostać tutaj i kibicować w Waszych staraniach :)

Katia ja też nie jestem staraczką i po części ze względów zawodowych odkładam o kilka miesięcy staranka.....ale sercem dusza i umysłem już jakbym się starała hehe: )

Witam wszystkie staraczki na rok 2017... To będzie nasz rok i na pewno się uda!
Tabelka staraczek!
Nick-wiek-imię-Cykl-data@

Renata83 -32-Renia-1-30/03
Kruczyca -23-Gosia-1-03/04
Klarolina-25-Karolina-1-04/04
Fabimama-29-Beata-1- 10/04
Panakotka-27- -23-12/04
Luxuorius-31-Paula-3- 16/04

Poczekalnia :)

89katia - 31/03
Kolekcjonerka

Cześć dziewczyny data @ to chyba tej, co była tak? A niektóre z was wpisały datę, która dopiero będzie. O co kaman???

A jakie dane i do jakiej tabelki?
Tabelka w której wszystkie jesteśmy wypisanena pierwszym poście wątku. Co okres będziemy podawać termin następnego by wiedzieć kiedy możemy się spodziewać pozytywnych wieści :) i mniej więcej orientować się kto ile się stara itd. Taka lista obecności :)

reklama
Do góry