Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pewnie jutro rano jak tylko zrobię to dam znać dziękuję :*
Napisz tylko swoje dane a bertha Cię dopiszeWejdę w pracy zobaczyć i trzymam kciuki Dziewczyny a czy jest taka możliwość w każdej chwili wejść do tej tabelki nie szukając jej w tym wątku? Mam nadzieję że napisałam dość zrozumiale hihihi
Pierwszy post napisał ktoś inny i nie ma możliwości, by go edytować, a tabelka na pierwszej stronie byłaby łatwa do odnalezienie. Nie wiem czy jest jakiś sposób. Można sobie tę graficzną wersję zapisać.Wejdę w pracy zobaczyć i trzymam kciuki Dziewczyny a czy jest taka możliwość w każdej chwili wejść do tej tabelki nie szukając jej w tym wątku? Mam nadzieję że napisałam dość zrozumiale hihihi
Aha okiPierwszy post napisał ktoś inny i nie ma możliwości, by go edytować, a tabelka na pierwszej stronie byłaby łatwa do odnalezienie. Nie wiem czy jest jakiś sposób. Można sobie tę graficzną wersję zapisać.