Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mnie w ciąży też bolał brzuch i myślałam że zaraz @ przyjdzie a byłam w tym cyklu chora i nie przejmowałam się ze @ spóźnia bo innych objawów tego ze wsrodku rozwija się fasolką nie miałam dopiero po 4 dniach mąż zasugerował żebym zrobiła test a tu taka niespodzianka i teraz bawi się na łóżku mój kochany skarbBrzuch boli jajnik kluje temp 37- 37.1 dużo śluzu ze co chwila myślę ze już jednak dostałam @.
[emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji106] [emoji255] [emoji1] [emoji1] [emoji1]
Nie załapię się. Jeśli się udało, to termin 01.05. [emoji4]
Malami88 czy przypadkiem nie znamy się z forum pazdziernikowych mam 2012? Jeśli chodzi o cień kreseczki to z doświadczenia wiem że nawet ledwo widoczny świadczy o ciąży[emoji1]Czesc dziewczyny mogę do Was dołączyć ? Mam córkę 4 latke raz poronilam i staramy się znów ...
Fajnie tak wpaść na staraczki z pozytywnym testem ciążowym, a co dopiero wpaść do ciężarówek z narodzonym dzieckiem nie ?Malami, cien jak ta lala!! gratulacje!!!! jutro z ranka sikaniec i bedzie mocniejszy!! Temperatura, kłucie jajnika, wszystko potwierdza ciąże!! to na długo u nas nie zostałaś od razu wskakujesz do kwietniowek