Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja raczej też się już nie Zalapie na kwiecień.Zobaczcie jaka fajna jest tendencja wzrostowa
listopad, grudzień po jednej fasolce
styczeń dwie fasolki
luty trzy fasolki
marzec cztery fasolki
teraz na kwiecień musi być 5, kto się pisze bo ja się już nie załapię
[emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji106] [emoji255] [emoji1] [emoji1] [emoji1]Zobaczcie jaka fajna jest tendencja wzrostowa
styczeń dwie fasolki
luty trzy fasolki
marzec cztery fasolki
ZauwazylamZobaczcie jaka fajna jest tendencja wzrostowa
styczeń dwie fasolki
luty trzy fasolki
marzec cztery fasolki
Jeśli mi się udało to będzie 1-3.05[emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji106] [emoji255] [emoji1] [emoji1] [emoji1]
Nie załapię się. Jeśli się udało, to termin 01.05. [emoji4]
Czesc dziewczyny mogę do Was dołączyć ? Mam córkę 4 latke raz poronilam i staramy się znów ...
Wiek 27 cykl starań 6. Miesiączka miała być wczoraj ale nie przyszła robiłam test to wyszedł jakiś cień cienia ale to raczej nie ciaza
Nie ma okresu, jest cień- jest radość! [emoji4] [emoji106] [emoji5]Wiek 27 cykl starań 6. Miesiączka miała być wczoraj ale nie przyszła robiłam test to wyszedł jakiś cień cienia ale to raczej nie ciaza