Jakie włoski [emoji7] slicznosci [emoji173]
Pozdrawiamy z Grzesiem Zobacz załącznik 926487
Taki duży już Grześ?! Wyglądacie cudownie [emoji3590]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jakie włoski [emoji7] slicznosci [emoji173]
Wow [emoji7] jak on urósł! A jakie ma cudne włoski! Ślicznie wyglądasz [emoji173]Jakie włoski [emoji7] slicznosci [emoji173]
Dziękuję [emoji173] mm a tu jaki kawaler! Do schrupania [emoji7]Wow [emoji7] jak on urósł! A jakie ma cudne włoski! Ślicznie wyglądasz [emoji173]
Piękne zdjęcie!
My też pozdrawiamy ciocie
Zobacz załącznik 926613
Wow [emoji7] jak on urósł! A jakie ma cudne włoski! Ślicznie wyglądasz [emoji173]
Piękne zdjęcie!
My też pozdrawiamy ciocie
Zobacz załącznik 926613
Ale Wasze dzieciaki cudowne! Wszystkie! Jak sobie przypomnę, te nasze wszystkie posty o staraniach... A teraz taki szał tutaj! [emoji177]
U mnie Leo jest na etapie żarcia wszystkiego i odkrywania, że jak wsadzi dwa palce dostatecznie głęboko, to mu się cofnie Zobacz załącznik 926634
Mnie az sciska w serduszku na widok tych malych cudow ❤Cudny Leo!
U mojego Gucia to samo [emoji23]
Zobacz załącznik 926666
A nam dokładnie rok temu wyszedł pozytywny test i razem z wami się tu cieszyłam i rozkminiałam, czy są dwie krechy czy nie. Niesamowite, jak ten czas leci!
To te testy:
Zobacz załącznik 926670
Ciekawe, co tam u pozostałych Staraczek. Odezwijcie się dziewczyny [emoji8]