Niusia21
Fanka BB :)
Psychicznie pomoglo ale zaciazyc jak widac nie pomogloPomogło?
Witamy spowrotem!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Psychicznie pomoglo ale zaciazyc jak widac nie pomogloPomogło?
Witamy spowrotem!
W sumie to nic sie nie zmienilo jedynie to ze męza wyslalam na badanie nasienia wszystko jest bardzo dobrze jedynie czekamy na wyniki morfologi nasieniaNawet danie sobie na luz i odpuszczenie nie pomoglo zaciazyc wiec chyba ja tez szybko z tad teraz nie uciekneOczywiście! Co zmieniło od tamtego czasu? Za bardzo się wyluzowałaś i potrzebujesz nowej dawki adrenaliny?
Ja nigdzie nie odchodzę. Nakręcam się powoli i konsekwentnie.
W sumie to nic sie nie zmienilo jedynie to ze męza wyslalam na badanie nasienia wszystko jest bardzo dobrze jedynie czekamy na wyniki morfologi nasieniaNawet danie sobie na luz i odpuszczenie nie pomoglo zaciazyc wiec chyba ja tez szybko z tad teraz nie uciekne
Tak!! Nie moge spac na brzuchu tak bardzo bola [emoji25]
Załóż sobie monitoring i takie nagrania na policję.Ja za dlugo mialam spokojnie. Wlasnie przylazl po mloda jej ojciec bo akurat jego weekend przypada. I juz wymyślił tuzin jakichś psychologów dla młodej i pedagogów. I powiedział że jak nigdzie dzisiaj mlodej nie umówię, i mu nie powiem jakie terminy to mi ją odbierze. I w ogole nie dal mi drzwi zamknąć nawet jak go policją za nękanie zaczelam straszyc. A juz mialam spokojnie. A teraz leżę na lozku i rycze i cala sie trzese. Koszmary z walki sądowej wróciły.
Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d
A droga taka impreza jest, zalożenie monitoringu? W ogóle, czy powiedzieć o tym zajsciu naszemu kuratorowi? I czy lepiej szykować kasę na adwokata?Załóż sobie monitoring i takie nagrania na policję.
Link do: Staraczki-2017.xlsx - Microsoft Excel Online
marzenia mają wielką moc...
Nie znam się na procedurach sądowi kuratorskich, ale chyba warto mu nadmienić że taka sytuacja miała miejsce. A no taka elektroniczna niania z kamerą to do 300zl kupi.
Już do kuratora zadzwoniłam. I tyle tylko wiem że w razie gdyby mi jej nie oddał w niedzielę tak jak jest w wyroku sądu odnosnie widzen z dzieckiem, to mam się w poniedziałek z rana do sądu udać do pokoju kuratorów sądowych i tam żeby ta dzisiejsza sytuację dolaczyli do akt sprawy i w ogóle. Przepraszam że chaptycznie piszę ale.....a z ta elektroniczna nianią z monitorkiem czy nagrywaniem to nie jest zły pomysł. Obadam w weekend sprawe.Nie znam się na procedurach sądowi kuratorskich, ale chyba warto mu nadmienić że taka sytuacja miała miejsce. A no taka elektroniczna niania z kamerą to do 300zl kupi.
Link do: Staraczki-2017.xlsx - Microsoft Excel Online
marzenia mają wielką moc...