reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Pomogło?:)
Witamy spowrotem!

9ewnqqmznpxcwjj5.png
Psychicznie pomoglo ale zaciazyc jak widac nie pomoglo

reklama
Oczywiście! Co zmieniło od tamtego czasu? Za bardzo się wyluzowałaś i potrzebujesz nowej dawki adrenaliny? :D

Ja nigdzie nie odchodzę. Nakręcam się powoli i konsekwentnie. :D
W sumie to nic sie nie zmienilo jedynie to ze męza wyslalam na badanie nasienia wszystko jest bardzo dobrze jedynie czekamy na wyniki morfologi nasienia:blink:Nawet danie sobie na luz i odpuszczenie nie pomoglo zaciazyc wiec chyba ja tez szybko z tad teraz nie uciekne:laugh2:

W sumie to nic sie nie zmienilo jedynie to ze męza wyslalam na badanie nasienia wszystko jest bardzo dobrze jedynie czekamy na wyniki morfologi nasienia:blink:Nawet danie sobie na luz i odpuszczenie nie pomoglo zaciazyc wiec chyba ja tez szybko z tad teraz nie uciekne:laugh2:

Tak!! Nie moge spac na brzuchu tak bardzo bola [emoji25]

Mi reset od forum bardzo pomogl.. Mysl o ciazy byla gdzies daleko z tylu glowy.. Wrocilam do normalnosci roboac wszystko jak przed staraniami! I przedewszystkim nie rozmyslajac o tym codzien a co z tym zwiazane mialam o wiele mniej stresu bo mimo ze chciałam sie nie stresować to gdzies tam w srodku jednak ten stres i nacisk byl.. Takze stwierdzilam ze jak ma byc to bedzie .. Juz bez okreslonego celu sierpien wrzesien pazdziernik ;)

Ja za dlugo mialam spokojnie. Wlasnie przylazl po mloda jej ojciec bo akurat jego weekend przypada. I juz wymyślił tuzin jakichś psychologów dla młodej i pedagogów. I powiedział że jak nigdzie dzisiaj mlodej nie umówię, i mu nie powiem jakie terminy to mi ją odbierze. I w ogole nie dal mi drzwi zamknąć nawet jak go policją za nękanie zaczelam straszyc. A juz mialam spokojnie. A teraz leżę na lozku i rycze i cala sie trzese. Koszmary z walki sądowej wróciły.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

Ja za dlugo mialam spokojnie. Wlasnie przylazl po mloda jej ojciec bo akurat jego weekend przypada. I juz wymyślił tuzin jakichś psychologów dla młodej i pedagogów. I powiedział że jak nigdzie dzisiaj mlodej nie umówię, i mu nie powiem jakie terminy to mi ją odbierze. I w ogole nie dal mi drzwi zamknąć nawet jak go policją za nękanie zaczelam straszyc. A juz mialam spokojnie. A teraz leżę na lozku i rycze i cala sie trzese. Koszmary z walki sądowej wróciły.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Załóż sobie monitoring i takie nagrania na policję.

Link do: Staraczki-2017.xlsx - Microsoft Excel Online
marzenia mają wielką moc...

A droga taka impreza jest, zalożenie monitoringu? W ogóle, czy powiedzieć o tym zajsciu naszemu kuratorowi? I czy lepiej szykować kasę na adwokata?

f2wlk6nllyt56xuu.png

Nie znam się na procedurach sądowi kuratorskich, ale chyba warto mu nadmienić że taka sytuacja miała miejsce. A no taka elektroniczna niania z kamerą to do 300zl kupi.

reklama
Nie znam się na procedurach sądowi kuratorskich, ale chyba warto mu nadmienić że taka sytuacja miała miejsce. A no taka elektroniczna niania z kamerą to do 300zl kupi.

Już do kuratora zadzwoniłam. I tyle tylko wiem że w razie gdyby mi jej nie oddał w niedzielę tak jak jest w wyroku sądu odnosnie widzen z dzieckiem, to mam się w poniedziałek z rana do sądu udać do pokoju kuratorów sądowych i tam żeby ta dzisiejsza sytuację dolaczyli do akt sprawy i w ogóle. Przepraszam że chaptycznie piszę ale.....a z ta elektroniczna nianią z monitorkiem czy nagrywaniem to nie jest zły pomysł. Obadam w weekend sprawe.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Do góry