reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Tez lubię zupy ale jesli to nie żur czy z czerwonej soczewicy z mieskiem i ziemniakami to robie 2 danie bo mój zaraz tez by po kebaba dzwonił[emoji23]

9ewnqqmznpxcwjj5.png
Jakbyś zrobiła ta z ziemniakami i kiełbasą też jest sycąca i gęsta :) ale fakt mój oprócz zupy tak czy siak drugie danie musi mieć.
Wczoraj usmażyłam kurczaka. Na placka do tortilli ser żółty, salami, kurczak usmażony, sałata, cebulą, ogórek,. pomidor, domowy sos czosnkowy, zawinelam i na grillu elektrycznym zapiekłam. Damian był w siódmym niebie [emoji23]

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

reklama
Jaki mi kwasior wyszedł! Gęba wykrzywiona [emoji23][emoji23][emoji23]caly słój z ogórków tam wlałam i chyba trochę przesadzilam[emoji23]
Ogórki jakieś mi tak malo smaczne wyszły ale do zupy sa jak znalazł[emoji23][emoji7]

9ewnqqmznpxcwjj5.png

Jaki mi kwasior wyszedł! Gęba wykrzywiona [emoji23][emoji23][emoji23]caly słój z ogórków tam wlałam i chyba trochę przesadzilam[emoji23]
Ogórki jakieś mi tak malo smaczne wyszły ale do zupy sa jak znalazł[emoji23][emoji7]

9ewnqqmznpxcwjj5.png
No to będziesz miała zapas na ogórkowa :D ja ogórków nie robię. Kiedyś próbowałam i wyszły niedobre. Wiec kradniemy od tesciowej konserwowe, bo robi najlepsze na świecie i od mojego dziadka kiszone :D jeszcze miałam dobra wymówkę, że nie mieliśmy ani gdzie, na starym mieszkaniu, robić ani trzymać.:D

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Kurde chlop mi pisze, ze od razu po robocie na uczelnie jedzie [emoji34] a pytalam go wczoraj i mówił, ze nie ma zajęć grrr i po co ja te drugie danie robię jak on na uczelni se zje i po 21 bedzie w domu..
Zabić to malo [emoji14]
No nic, drzemka bo dzisisj budzik jak mnie o 8.30 obudził to myślałam, ze padnę ale trzabylo z l4 z rana jechac.

9ewnqqmznpxcwjj5.png

Ja byłam dzisiaj w przedszkolu i dzieci mnie zacalowaly i wysciskaly [emoji7][emoji7][emoji7] no i załapałam sie na kopytka z maslem i miodem mmm;D sie teraz turlam jak mała piłeczka.
Bylam tam 4h i nie mogłam wyjść[emoji23] kocham te szkraby [emoji173]
A teraz biorę sie za ogórkowa bo kwasów mi brak.

Ja mam 165 i 64.8kg przed ciąża, teraz 66.9kg.. i niestety u mnie brzuch, boczki i plecy to zmora[emoji24]
9ewnqqmznpxcwjj5.png

Aga nie gniewaj sie ale pierdo*isz glupoty! Jaka zmora? Jak dawalas swoje zdjecia to ja tam widzialam super laske!

dqpr3e5e7ell0w0u.png

reklama
Aga nie gniewaj sie ale pierdo*isz glupoty! Jaka zmora? Jak dawalas swoje zdjecia to ja tam widzialam super laske!

dqpr3e5e7ell0w0u.png
Nie mam problemów z niczym, tylko z tymi walkami na plecach i brzuchu, to niestety moja zmora a to co widać to piekne wygladzajace majty a obecnie rajstopy[emoji23]

Kurde chrzanie spanie, jednak Tudorowie wygrali. Zaczynam 4 sezon i Henry juz prawie ma 5 żonę, właśnie pozbył sie 4 boroczki.. no fest szybko mu to idzie[emoji23] jeszcze tylko ta z którą teraz kreci troche pożyje, boroke zetnie i juz będzie ostatnia [emoji23]
No kocham ten serial [emoji173]
1516374362-9c99494c783d8d8c-aaaaaa.jpeg

Taką młoda 17tke se wziął za 5ta.

Musze tez mężowi kiedyś takie powitanie zrobić [emoji23] w gorsety sie nie mieszcze a tez nie musze sie teraz w nic wciskać i brzucha wciągać to ta opcja bedzie dobra [emoji23] kolia, płatki i gra gitara [emoji16]
9ewnqqmznpxcwjj5.png

Do góry