reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

16 listopad pierwszy dc.
27,29,30 listopada przytulanki
30 listopad pęcherzyk 19mm więc chwila przed owulacja.
Mam nadzieje ze się udało.
To dopiero nasz drugi cykl, ale ja jestem nakrecona jak głupia. W zeszłym miesiącu test robiłam 5 razy...
Pisze tu pierwszy raz, więc jestem jeszcze trochę zielona, ale muszę mieć kogoś z kim pogadam, bo wszyscy znajomi już nie mogą mnie słuchać... Mogłabym o ciazach, dzieciach, jajeczkach i owulacji gadać non stop..

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Witaj! Trafiłaś jak w dziesione do nas :) ile masz lat? :)

reklama
16 listopad pierwszy dc.
To dopiero nasz drugi cykl, ale ja jestem nakrecona jak głupia. W zeszłym miesiącu test robiłam 5 razy...
Pisze tu pierwszy raz, więc jestem jeszcze trochę zielona, ale muszę mieć kogoś z kim pogadam, bo wszyscy znajomi już nie mogą mnie słuchać... Mogłabym o ciazach, dzieciach, jajeczkach i owulacji gadać non stop..

Też jestem tu nowa, ale musze w końcu gdzieś się wygadać - same wiecie, oczekując można oszaleć ;) sama jestem już po teście a to dopiero 25 dc!!! ale nie moglam się powstrzymać, chociaż dobrze znałam jego wynik... to nasz 9 cykl.

Jutro u mnie sie wszystko okaze bo termin planowanej @ i jutro planuje tez test z rana zrobic choc obawiam sie ze nie uda sie bo podbrzusze boli jak na @.
Milcz! Jutro widze tu rano Twoj tescik szczesliwy

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

16 listopad pierwszy dc.

Hejka=)

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

Momentami mam wrażenie, że dostaję na głowę :oops: mam mały problem z wyznaczeniem w tym cyklu dnia miesiaczki - śluz owulacyjny i lekki ból jajnika był w 13dc, a w 16dc silny ból tego samego jajnika. Nie wiem co o tym myśleć.. faza lutealna zawsze 13-dniowa. Wszystko w tym cyklu jakieś pokręcone..

reklama
Też jestem tu nowa, ale musze w końcu gdzieś się wygadać - same wiecie, oczekując można oszaleć ;) sama jestem już po teście a to dopiero 25 dc!!! ale nie moglam się powstrzymać, chociaż dobrze znałam jego wynik... to nasz 9 cykl.
Ja 21 dc i już test wczoraj robiłam..
Muszę się ogarnąć, bo oszaleje...

Do góry