reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
U nas dziś wielki dzień. Przynajmniej według testów owulacyjnych :-) :)
No i pod warunkiem że małż zdąży wrócić z pracy...:dry:
Lena a wy na jakim etapie jesteście?

Dziewczyny jakie macie doświadczenie z testami owulacyjnymi ja je stosuje chyba drugi raz w życiu i nie do końca chyba im ufam (albo po prostu nie do końca rozumie ich działanie)
p.s.
Trzymam kciuki za pozytywne testy

Ostatnia edycja:
To trzymam kciuki za dzisiejszy wieczór [emoji6][emoji1]

10.07 odstawiłam tabletki yasminelle. Krwawienie z odstawienia dostałam 15.07 także my dopiero zaczynamy [emoji4]
Ja niestety nie mam doświadczenia z testami owulacyjnymi.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

U nas dziś wielki dzień. Przynajmniej według testów owulacyjnych :-) :)
No i pod warunkiem że małż zdąży wrócić z pracy...:dry:
Lena a wy na jakim etapie jesteście?

Dziewczyny jakie macie doświadczenie z testami owulacyjnymi ja je stosuje chyba drugi raz w życiu i nie do końca chyba im ufam (albo po prostu nie do końca rozumie ich działanie)
p.s.
Trzymam kciuki za pozytywne testy

A czego nie rozumiesz w testach owu? Może coś podpowiemy ;)
Po pozytywnym teście, owulacja powinna wystąpić po około 24h. A wynik pozytywny to nie zawsze są dwie równie mocne kreski. Jeśli w pierwszy dzień jest blada, w drugi ciemniejsza, a w trzeci znów blada, to trzeba uznać ten najciemniejszy za pozytywny ;)

cześć dziewczyny
ja dziś padam, po pracy musiałam trochę rzeczy w domu ogarnąć...dopiero siadłam na tyłek. A moja Olcia jeszcze gada z łóżka do mnie ze swojego pokoju i wymienia dni tygodnia

Szósty dzień 1 krecha na teście owulacyjnym. Wg kalendarza wczoraj, dziś lub jutro owulka, ale przez ten brak objawów nie wierzę już w ten cykl choć to dopiero 18dc

Witajcie po przerwie
Cały czas was czytam na bierząco choć weny do pisania nie mam zbyt wiele. U mnie raczej nie wesoło, w ostatnim bezowulacyjnym cyklu udało się zajść w kolejną ciąże, wielka niespodzianka, radość i stres.
Utrogestan 200 2xdziennie i acard,
kwas foliowy 5mg 2xdziennie.
Dziś 6 tydzień 0 dni i byłam ma wizycie jednak radość nie trwała długo. Ciąża jest i owszem, pęcherzyk piękny okrąglutki odpowiadający 6 tygodni i nawet zarodeczek 2,8 mm odpowiadający 5 tyg i 6 dni, ale nie ma pęcherzyka żoltkowego za to w gratisie dostałam krwiak otaczający z jednej drony pęcherzyk.
No i każą czekać zrobić usg za 2 tyg. Nic nie boli plamień brak, nudności straszne... Ktoś by mógł powiedzieć piękna zdrowa ciaza gdyby nie widział usg :( brak mi siły i łez, juz nawet nie umiem być zła czy smutna bo na co? Na kogo?
Zastanawiam sie tylko jak to malenstwo może rosnąć bez pęcherzyka żoltkowego?

reklama
Marbia, a moze nie dopatrzyl sie lekarz? Moze za dwa tyg będą lepsze wieści. Trzymam kciuki :-*

Do góry