Jotka_
Fanka BB :)
Cos nam ona ona ona z tabelka zaginęła
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cos nam ona ona ona z tabelka zaginęła
Spadla ale juz spowrotem idzie w gore.. eh. To bedzie ciezka noc@Jotka_Szczotka A jak tam synek? Spadła temperatura?
Ja termin @ mam na wtorek za tydzień ale testuję w sobotę. Jak nie wyjdzie to powtórzę w poniedziałek
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
A moze zrobie jakąś? I tak tu siedze? Ostatnio ONAONAONA jakos sie nie udzielaNo, ja właśnie lubię tą tabelkę, to na mnie mobilizująco działa, jak patrzę co i jak i za kogo najmocniej trzymać kciuki, bo ma najwcześniej teściki.
Spadla ale juz spowrotem idzie w gore.. eh. To bedzie ciezka noc
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
A moze zrobie jakąś? I tak tu siedze? Ostatnio ONAONAONA jakos sie nie udziela
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ti bedziemy testowac razem, chyba ze.małpa do mnie zawita, bo mam termin na 25-26 :/@Jotka_Szczotka Ja dopiero za 2 tygodnie, 27.11. Wieeeeczność to przecież [emoji16]Aktualnie mamy przytulasy [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️