reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Coś mi się przypomniało,że chyba kiedyś pisałyście o wizytcie u wróżki... hehe
Wzięło mnie na wspomnienia, bo ja byłam u dwóch wróżek. Wszystko dla zabawy. Z czego jedna wywróżyła mi dobrze a ta druga namieszała mi w głowie. Ale cos tam prawdy było w tym co mówiły. Aaa...jeszcze raz pewna cyganka wróżyła mi z ręki no i to akurat się sprawdziło. Tylko po latach zdałam sobie z tego sprawę..
Które z Was były u wróżek ?
Mi cyganka zże reki wrozyla kiedys w Gliwicach=) powiedziala mi tylko, że takiego szczescia jak pragne, jeszcze dlugo nie zaznam. I miala racje potem jeszcze k ponad 6lat na to szczescie czekamal

reklama
Mi cyganka zże reki wrozyla kiedys w Gliwicach=) powiedziala mi tylko, że takiego szczescia jak pragne, jeszcze dlugo nie zaznam. I miala racje potem jeszcze k ponad 6lat na to szczescie czekamal
Ja pisałam o wróżce [emoji23] ale nie idę [emoji23] pitolę [emoji23] za bardzo się boję [emoji23]

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja pisałam o wróżce [emoji23] ale nie idę [emoji23] pitolę [emoji23] za bardzo się boję [emoji23]

Nie ma się czego bać, wystarczy w to nie wierzyć. Ale teraz to pewnie nie poszłabym i ja. Wtedy gdy byłam to jeszcze studentką byłam i szukałam wrażeń :D:p

Coś mi się przypomniało,że chyba kiedyś pisałyście o wizytcie u wróżki... hehe
Wzięło mnie na wspomnienia, bo ja byłam u dwóch wróżek. Wszystko dla zabawy. Z czego jedna wywróżyła mi dobrze a ta druga namieszała mi w głowie. Ale cos tam prawdy było w tym co mówiły. Aaa...jeszcze raz pewna cyganka wróżyła mi z ręki no i to akurat się sprawdziło. Tylko po latach zdałam sobie z tego sprawę..
Które z Was były u wróżek ?
Ja byłam. Przepowiedziała mi brazowookiego bruneta, który przyniesie mi dużo szczęścia ale i dużo cierpienia. No wypisz wymaluj mój były. Nikt mnie tak nie wkurzał, jak ten pajac :D

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie ma się czego bać, wystarczy w to nie wierzyć. Ale teraz to pewnie nie poszłabym i ja. Wtedy gdy byłam to jeszcze studentką byłam i szukałam wrażeń :D:p
Czasami ciężko nie wierzyć jak mówi prawdę . Jednej dziewczynie zanim zaczęła wróżyć powiedziała że ma ciężko chorego tatę i faktycznie tak było.

Ciekawa jestem jaki jest Nas przedział wiekowy :) jeśli ktoś ma ochotę powiedzieć w jakim jest wieku :)
Chodzi mi o to aby zobaczyc jak duży procent jest osób które maja problem z dzidzi

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Synu nam sie rozchorowal.. ma bardzo wysoka temperature, ale zadnych innych objawów.. kurde martwie sie, ma okolo 15tej dal mu ibum zaraz go biore do kapielipracy.. bedziemy zbijac. Eh.. jak nie urok toalbo s,.

reklama
Ciekawa jestem jaki jest Nas przedział wiekowy :) jeśli ktoś ma ochotę powiedzieć w jakim jest wieku :)
Chodzi mi o to aby zobaczyc jak duży procent jest osób które maja problem z dzidzi

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Jak rok starałam się o syna miałam 21 lat :) teraz mam 25 :)

Do góry