reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Cześć dziewczyny, witam się z poniedziałkowym wkurwem :) nie dość, ze poniedziałek to mi wszystko z rak leci, a rano wracałam się do domu 3 razy bo czegoś zapominałam ciagle. Do tego śniła mi się burza i oczywiście debilnie zajrzałam do sennika co to ozanacza! Oznacza serie niepowodzeń [emoji17] po co to czytałam?! Ze tez zawsze mnie jakieś licho podkusi :)
@Veraska gratuluje serdecznie dwóch kreseczek i dużo zdrowia! Łapię te wasze fluidy w nadziei, ze coś w tym jednak jest ;)
Wysyłam cały czas fluidy, intensywnie, w ten poniedziałek leniwy u mnie deszczowy i bardzo zimny. Tez nieraz lubię poczytać co znaczą moje sny, ale nigdy w to nie wierzę :) a z tym wracaniem się hehe,..skąd ja to znam :p

Już dotarły do ciebie? Moje dziś wysłane ale kurier Pocztex to nie wiem czy jutro dotrą. Oni to zawsze mają czas. Chyba jak czytałam instrukcje co na meila dostalam to pisało że 3 sekundy trzymać
na moich (domowe laboratorium) pisało, 10 sekund ( trzymalam 15) zanurzyć nie przekraczając podanej linii, położyc na płaskim podłożu i czekać 5 minut na wynik. Po dłuzszym czasie,że wynik już nie jest wiarygodny i żeby wyrzucić test.

Coś mi się przypomniało,że chyba kiedyś pisałyście o wizytcie u wróżki... hehe
Wzięło mnie na wspomnienia, bo ja byłam u dwóch wróżek. Wszystko dla zabawy. Z czego jedna wywróżyła mi dobrze a ta druga namieszała mi w głowie. Ale cos tam prawdy było w tym co mówiły. Aaa...jeszcze raz pewna cyganka wróżyła mi z ręki no i to akurat się sprawdziło. Tylko po latach zdałam sobie z tego sprawę..
Które z Was były u wróżek ?

reklama
Do góry