Veraska
Fanka BB :)
BrawoMam wynik. 58,3 mIU/ml [emoji173]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
BrawoMam wynik. 58,3 mIU/ml [emoji173]
Jak najbardziej się możesz napić. Wypij za moje zdrowie :-) bo w sylwestra to tylko piccolo będziesz mogla :-)Hej dziewczynki! Elodia, jeszcze raz gratuluje! Ja dzisiaj idę na te urodziny i w sumie mam dylemat pic wino czy nie pic?! Mam dopiero 2po. W sumie kiedyś rozmawiałam z lekarzem to mi doradził, żeby „żyć normalnie” dopóki @ się nie spóźnia. Wiadomo, ze nie hektolitry ale 2-3 kieliszki wina nie powinny w tak wczesnym stadium zaszkodzić. Z drugiej strony jak nie będę pic to będzie milion pytań do, a dlaczego? Złe się czujesz? Ahhh to życie staraczki
Tak wychodziły ja miałam nie regularne miesiączki i ciężko było określić kiedy owuAle wychodziły ci pozytywy?
ale wrednaAle spotkałam się z jedną niemiłą sytuacją gdy 7 miesięcy później żona szwagra urodziła pierworodnego syna i mi przygadywała, prawie na każdym kroku, no i jaki to jej mąż nie jest szczęśliwy bo sprawdzili się obydwoje ... (? wtf? )
To mój M po % w odroznieniu od wiekszosci moze dluzej heheWłaśnie mamy zamiar najpierw poprawić fasolkę, bo później po % to z mężem różnie bywa [emoji23][emoji849][emoji23]
trzymam kciukiNo i bylam dzis u nowego endokrynologa. Bardzo pozytywnie jestem zaskoczona. Musze uregulowac hormony tarczycy i moze wkoncu sie uda zaciazyc
To mój M po % w odroznieniu od wiekszosci moze dluzej hehe
Jak najbardziej się możesz napić. Wypij za moje zdrowie :-) bo w sylwestra to tylko piccolo będziesz mogla :-)