reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Właśnie to samo usłyszałam od mojego lekarza, bo trudno tak się „pilnować” co chwilkę, zwłaszcza jak ktoś się już długo stara. To się napije! To chciałam usłyszeć [emoji8][emoji6]
Do 12 tygonia ciąży dziecko nie je tego co my. ale to nie oznacza , że jak już wiemy , że jesteśmy w ciąży to nadal możemy pić . Ja bym piła na tej imprezie co idziesz bez obaw ... A potem doprawila fasolkę :)

Dziewczyny dostalam okres. Czyli oficjalnie zaczynam 5cs.
Co do plci dziecka. Ja w 1 ciazy od samego poczatku czulam ze bedzie chlopak i bardzo chcialam chlopca. Jak uda sie zajsc w ciaze to tez chce miec 2 chlopca. Jakos moze to glupio zabrzmi ale niechce miec corki. Oczywiscie jak sie trafi to bede kochac ale wolala bym chlopca.

Do 12 tygonia ciąży dziecko nie je tego co my. ale to nie oznacza , że jak już wiemy , że jesteśmy w ciąży to nadal możemy pić . Ja bym piła na tej imprezie co idziesz bez obaw ... A potem doprawila fasolkę :)

Właśnie mamy zamiar najpierw poprawić fasolkę, bo później po % to z mężem różnie bywa [emoji23][emoji849][emoji23]

no ja trafiłam na debila... masakra... Jak natura chce to bedzie a jak nie to nie.. no tekst roku...
Natura lubi platav figla ale on powinien coś wytlumaczyc dlaczego tak jest co zrobić żeby to naprawić jako lekaz powinien posiadać podstawowe informacje na temat tego co się z nami dzieje zero kompetencji ja też tak mogę powiedzieć. Szkoda ze ta natura nie zrobiła go kobieta

reklama
Do góry