O'Hara
Fanka BB :)
ja zakupiłam 50 sztuków hahahhaa... przyjde z pracy to znowu zrobie a co tam hahahhaha
No i dobrze! Ja tez czasem testuje 2 razy dziennie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja zakupiłam 50 sztuków hahahhaa... przyjde z pracy to znowu zrobie a co tam hahahhaha
Do 12 tygonia ciąży dziecko nie je tego co my. ale to nie oznacza , że jak już wiemy , że jesteśmy w ciąży to nadal możemy pić . Ja bym piła na tej imprezie co idziesz bez obaw ... A potem doprawila fasolkęWłaśnie to samo usłyszałam od mojego lekarza, bo trudno tak się „pilnować” co chwilkę, zwłaszcza jak ktoś się już długo stara. To się napije! To chciałam usłyszeć [emoji8][emoji6]
Ja też wczoraj zamówiłam 50szt i8 5 testów ciążowych gratis do tego i zaczynam w po niedziałek moje pierwsze testy owuNo i dobrze! Ja tez czasem testuje 2 razy dziennie
Do 12 tygonia ciąży dziecko nie je tego co my. ale to nie oznacza , że jak już wiemy , że jesteśmy w ciąży to nadal możemy pić . Ja bym piła na tej imprezie co idziesz bez obaw ... A potem doprawila fasolkę
Natura lubi platav figla ale on powinien coś wytlumaczyc dlaczego tak jest co zrobić żeby to naprawić jako lekaz powinien posiadać podstawowe informacje na temat tego co się z nami dzieje zero kompetencji ja też tak mogę powiedzieć. Szkoda ze ta natura nie zrobiła go kobietano ja trafiłam na debila... masakra... Jak natura chce to bedzie a jak nie to nie.. no tekst roku...
Ja was pobije ja miałam 250 testów owu jakoś wszystkie zeszły do końca a efektów nie było w zeszłym.miesiącu zamówiłam 100