reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Z marca. Swietny czas byl wtedy.. chcialam drugie w podobnym czasie, ale nie wyszlo w tym roku, wiec teraz chcialabym juz na jesieni, moze jeszcze wyjdzie=) wrzesien albo październik=) mam nadzieje ze owocne beda swieta w tymtym roku=)
Ja mam z kwietnia i bardzo chcialam na maj. Bo ja z lutego,maz z marca a synek kwiecien i tak mi sie marzylo co miesiac:)

U mnie w rodzinie maj jest oblegany :p Siostrzenica, siostra, babcia, śp dziadek i tata :p więc ja się cieszę, że u nas nie będzie maj :)
Właśnie podjadam rurki z kremem waniliowym :p Kurde chyba faktycznie będzie dziewczynka :p

Mój M przyjedzie jednak na weekend do domu ❤ co prawda teraz i tak mam niepłodne ale i tak się cieszę xD W poniedziałek znów pojedzie :D Miał nie przyjeżdżać ale w sobotę święto później niedziela to woli spędzić je w domu :)

Dzień dobry o piątku.
Zanim przejdę do zasadniczej treści postu zaznaczę, że miesiąc temu, kiedy pojawił się tradycyjny ból cycka w 18dc, wiedziałam, że nic z tego i nie doszukiwałam się żadnych objawów.
Well - 20dc, tydzień do @, a cycek twierdzi, że o @ nic nie wie. :)
Wiem, że wcześnie, że nic to nie znaczy, ale kurna będę sobie wkręcać, póki ból nie przyjdzie i wtedy umilknę. :)

Drugi cycek tradycyjnie ma mnie w głębokim poważaniu i udaje, że go nie ma.

reklama
Do góry