Jotka_
Fanka BB :)
Nieee w tym cyklu nie ma takiej opcji bo poscilismy ściśle. A z od buziakow i przytulania na dobraboc w ciaze sie nie zachodzi =)To żebyście nie wpadli przypadkiem teraz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nieee w tym cyklu nie ma takiej opcji bo poscilismy ściśle. A z od buziakow i przytulania na dobraboc w ciaze sie nie zachodzi =)To żebyście nie wpadli przypadkiem teraz
Ooo to widać solidnie się pilnowaliście W takim razie niech grudzień będzie dla Was owocnyNieee w tym cyklu nie ma takiej opcji bo poscilismy ściśle. A z od buziakow i przytulania na dobraboc w ciaze sie nie zachodzi =)
Z marca. Swietny czas byl wtedy.. chcialam drugie w podobnym czasie, ale nie wyszlo w tym roku, wiec teraz chcialabym juz na jesieni, moze jeszcze wyjdzie=) wrzesien albo październik=) mam nadzieje ze owocne beda swieta w tymtym roku=)A 1 synka z jakiego miesiaca masz?
Ja mam z kwietnia i bardzo chcialam na maj. Bo ja z lutego,maz z marca a synek kwiecien i tak mi sie marzylo co miesiacZ marca. Swietny czas byl wtedy.. chcialam drugie w podobnym czasie, ale nie wyszlo w tym roku, wiec teraz chcialabym juz na jesieni, moze jeszcze wyjdzie=) wrzesien albo październik=) mam nadzieje ze owocne beda swieta w tymtym roku=)
A no cwiesz jakos tak jak bez owocu ma byc to jakos isie libido spada.Ooo to widać solidnie się pilnowaliście W takim razie niech grudzień będzie dla Was owocny
O to mnie nie spada w ogóle libidoA no cwiesz jakos tak jak bez owocu ma byc to jakos isie libido spada.