reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Poważnie tak myślisz? [emoji14] To przez ten brak objawów czy z jakiś innych powodów, ewentualnie nieznanych powodów [emoji14] a tylko z przeczucia? W sumie zawsze marzyłam o córeczce :) M to obojętne, chociaż mnie chyba już też byle było zdrowe :)
Nie wiem po prostu tak czuję :D

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kochana mówię Ci w tym miesiącu test też będzie negatywny [emoji14]
Zalewa mnie mnóstwo mlecznego sluzu juz [emoji14]

Się okaże :-) wróżka forumowa na straży stoi :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

No ja też i też muszę spróbować :D
Tylko czy one są bardzo słodkie ? [emoji23]

Dość slodkie ale to tez zalezy ktora piekarnia :-) a cena jakby ktoras chciala wiedziec waha się od ok 26 zl za kilo do 40 zl nawet za kilo (zalezy od piekarni/cukierni). A w kilogramie mesci się 4 do 5 rogali zależy jakiej wielkości :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Do góry