olaaa7
Fanka BB :)
Dziękuję, objawów dalej nie mamJaaa Ola, super!!!! Gratulacje!!!!
Jakieś objawy się pojawiły?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję, objawów dalej nie mamJaaa Ola, super!!!! Gratulacje!!!!
Jakieś objawy się pojawiły?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuję, objawów dalej nie mam
O to szybko kolejneOlaaa7 moje serdeczne gratulacje, piękne teściki
Czytam Was od paru dni, gratuluje wszystkim zafasolkowanym
Ja jestem na innym wątku ale też jestem staraczką to mój pierwszy cykl a dziś 10 dc, mam synka ma 9 miesiecy
ola!!! Czulam to po twojej sacharze)Dziękuję, objawów dalej nie mam
Gratuluję!!!Zobacz załącznik 827689 Dziewczyny ręce mi się trzęsą i sie poryczałam
Zobaczysz, że Ci się uda i będziemy razem w lipcówkachJej ale ja Wam zazdroszczę !!
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Jeee super gratulacje ale będzie ekipa w tym lipcuGratuluję!!!
Dziewczyny u mnie takie cuda też z rana !!!
Jeszcze w to nie wierzę bo siknelam o 4 rano a że nic się nie pokazywało to poszłam dalej spać. Przed chwilą patrzę kontrolnie a tu krechy!! Nie do wiary nawet mi się śniło że włożyłam test pod poduszkę i później był pozytyw i nawet w tym śnie pokazywał 9 tydzień a tu przecież 25 dc. Muszę iść na bete bo inaczej nie uwierzę że w końcu się udało [emoji7] [emoji8] [emoji2] [emoji3]
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom