Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
pewnie ze najfajniej, ja z wami lepiej gadam niz z kolezankami z pracy one takie dretweDziewczyny dziękuję za to że jestescie. Takiego forum mi bylo od lutego trzeba. Wczesniej tylko sobie podczytywalam to tu to tam ale jednak tu jest najfajniej
Cos dzis bylo o owocach morza to OHara zaraz nam wrzuci zakrwawionego sledzia hahaha
Zdrówko [emoji8]
Prawie nie piwo, ale wasze zdrowie kochane kobitki [emoji9]
...marzenia mają wielką moc...
Mam to samo. Ja mam dosc specyficzne poczucie humoru. Takie troche powaznie jak w moivh ulubionych serialach typu co ludzie powiedza.No
pewnie ze najfajniej, ja z wami lepiej gadam niz z kolezankami z pracy one takie dretwe
Mam to samo. Ja mam dosc specyficzne poczucie humoru. Takie troche powaznie jak w moivh ulubionych serialach typu co ludzie powiedza.
Ooo lasnie prawie dwa tygodnie wolnego to juz wiem co bede w dzien ogladac jak córa bedzie w szkole.
[/QU
Zajebisty serial, kocham pania bukiet
HahahahahahaNo a słyszałyście taki kawał: idzie ślepy koło fabryki śledzi i mówi: ooo cześć dziewczyny! [emoji23]