reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Moja rozmowa z mężem:
Dzwonił przed chwilą z pracy
Co tam ?
Ale był paw przed chwilą
A on na to
W ogródku czy w kiblu?[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Hehehe dobry jest

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Hej kobietki! Witam się wieczornie! Poproszę o wpisanie mnie do tabelki Ela, 34 years young ;) nastepna @ 23.11
@ginngerr7787 ja mam takie delikatne plamienia, szczególnie jak dwójkę wyduszę [emoji23] to coś tam na papierze zawsze jest, nie są to jakieś straszne plamienia, mój gin mówi, ze to normalne. Progesteronu nie badałam, mam skierowanie na wszystkie hormonalne ale kazał mi je zrobić dopiero jak się mąż zbada i się okaże ze będzie miał wyniki dobre. Ogólnie mogłabym iść mimo wszystko ale ch** tam, czekam do stycznia bo ja mam taki plan ze w 2017 zajdę w ciaze i nie będzie trzeba żadnych badań robić! :)
Alescie dzisiaj postów naprodukowaly :) pol godziny nadrabiała :)

Mam skierowanie na: prolaktyne, testosteron, 17-beta-estradiol, LH, DHEAS, AMH, FSH i jakiś androstendion [emoji23] czarna magia dla mnie, nie ogarniam ;) i mam to zrobić mdzy 3 a 5 tym dniem cyklu :)

reklama
Do góry