reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Najfajniej chyba jednak mieć troje dzieci z niezbyt dużą różnicą wieku. Ja już nie będę ale Ty masz szansę :laugh2:

Jak idzie dziewczynom z zamkniętego? Uchylcie rąbka tajemnicy:laugh2:

Wybacz ale nie czuje sie upowazniona aby opowiadac dziewczynach z zamknietego, po cos ten zamkniety powstal. Wywolaj je to moze same cos napisza :)

Jutro mam USG i juz sram w gacie.

<< Dwa serca pod sercem [emoji173]️[emoji173]️ >>

reklama
@Paraplu będzie dobrze, spokojnie. Jesteście młodzi, zdrowi, silni, o Ciebie jestem spokojna (o dzieci też oczywiście) :tak: Tylko plany co do wózka chyba zmienisz :wink:

@StorAnia a torbiele jak? Zeszły? Dobrze, że to nie są endometrialne, z dwojga złego lepiej mieć czynnościowe niż czekoladowe.

@Paraplu będzie dobrze, spokojnie. Jesteście młodzi, zdrowi, silni, o Ciebie jestem spokojna (o dzieci też oczywiście) :tak: Tylko plany co do wózka chyba zmienisz :wink:

@StorAnia a torbiele jak? Zeszły? Dobrze, że to nie są endometrialne, z dwojga złego lepiej mieć czynnościowe niż czekoladowe.

Wozek juz wstepnie wybrany :) Baugaboo Donkey.

Wozek juz wstepnie wybrany :) Baugaboo Donkey.

Znana marka. Wydają mi się te wózki bardzo niskie. Dizajn fajny. Jakie tam macie chodniki? U nas dramat. Sens ma tylko głęboki na paskach, w przeciwnym wypadku strach o główkę, tak lata od wybojów.

Każdy z torbieli jest czynnościowy... szkoda, że od 10 lat nikt nie zaproponował mi zastrzyku na pękanie pęcherzyków :(
U mnie zastrzyk na pękanie to jedna z opcji. Jak stymulacja nie zadziała, to też lekarz jeszcze wspomniał o opcji z zastrzykami...

Jejku chciałabym bardzo...jak tu Was czytam ... to ...mam jakąś nadzieje

A co to torbiele? Lol
Przerazajace to co piszecie bo nie mam o tym zielonego pojecia... Od roku zaczal mi cykl swirowac..z 28( idzie sie przyzwyczaić ) cale zycie na 24 26 dni mi sie zmienil i okresy tak bolesne jak nigdy nie miałam.. Wtedy to czulam ze okres mam non stop heee dramat Na krostki i ten okres lekarz przepisał mi tabletki anty... Mega pomoglo Odzylam ale odstawiam i ciekawe co to bedzie

A z roznica wieku miedzy dziecmi to my chcielismy Wlasnie tak 3 lata by moc każdym z osobna cieszyc sie w pelni tym okresem bobasowym bez spinki I wyszlo idealnie..

A wy juz o wózkach hihi

Znana marka. Wydają mi się te wózki bardzo niskie. Dizajn fajny. Jakie tam macie chodniki? U nas dramat. Sens ma tylko głęboki na paskach, w przeciwnym wypadku strach o główkę, tak lata od wybojów.

Sa niskie to fakt ale jesli chodzi o podwojne wozki to raczej nie ma lepszego. W aucie zajmuje tyle miejsca co pojedynczy, jest waski i gondole obok siebie co dla mnie jest wazne.
A chodniki u nas sa super :) a zimna nie ma sniegu, takze ani wertepow ani zasp to pokonywania :)

@StorAnia to bardzo dziwne. Masz tendencje do tworzenia się torbieli i to oczywiste, że leki wspomagające jajeczkowanie wymagają leków wspomagających pękanie. Nie wiem do jakich lekarzy biedactwo trafiałaś, ale u nas takie rzeczy nawet nie podlegają dyskusji. Jak chciałam tabletki anty w czasie karmienia piersią, pierwszy lepszy gin na NFZ odmówił na wiadomość, że robią mi się torbiele. Właśnie dlatego, że ta specjalna grupa anty zwiększa ryzyko torbieli. Jak nie pomagały tabletki, szukałam z ginem tak długo, aż znaleźliśmy hormony na których nie dość, że nie spadało mi libido, to jeszcze przestałam się otorbiać jak ropucha w czasie godów. Czy coś się przez ostatnie kilka lat zmieniło?

Rozmawiasz z ginami jak partnerka, świadoma pacjentka?

@Paraplu w takim układzie wózek sprawdzi się doskonale. Odkąd pamiętam ma bardzo dobre recenzje. Dobry wybór. Faktycznie z tymi wózkami się pospieszyłam ale przy dwójce dzieci wszystko jest jakoś... dwa razy bardziej i szybciej:laugh2:

Choć przyznam, że drugiej ciąży nie wspominam w kategoriach błogosławieństwa. Było okropnie. OKROPNIE. Mi to się marzy taka macica postawiona w kącie pokoju, zagladam, pomacham i idę na piwo a dzidzia rośnie:laugh2:

Witajcie. Jestem tu nowa.od jakiegoś czasu śledzę to forum.Ale od kilku miesiecy bardziej niz zwykle gdyz postanowilismy z moim M. Ze bedzie kolejna dzidzia.odstawiłam tabletki anty ale jak do tej pory nic z tego nie wychodzi.czekamy starania nadal trwaja.dodam tylko ze z pierwszym nie bylo zadnego problemu.

reklama
Witajcie. Jestem tu nowa.od jakiegoś czasu śledzę to forum.Ale od kilku miesiecy bardziej niz zwykle gdyz postanowilismy z moim M. Ze bedzie kolejna dzidzia.odstawiłam tabletki anty ale jak do tej pory nic z tego nie wychodzi.czekamy starania nadal trwaja.dodam tylko ze z pierwszym nie bylo zadnego problemu.
Hej Konwalijka
Jeszcze masz czas. U mnie z pierwszym też nie było problemu. Niestety z 2gim... juz tak..a staramy się gdzies od ok 2-3 lat

Do góry