reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Kobiety gdzie wy jestescie?? Smutno tu i pusto.
@marc pokaż cienia
Ja się właśnie rozluzniam po seksach [emoji16][emoji16] obok chrapie moj bokser wymeczony, zastanawiam sie, czy w tym cyklu się uda. Muszę trochę wyluzowac, doktor mówił, żeby do seksu nie podchodzić zadaniowo, wiec się postaram. Ale się do Was przyzwyczailam[emoji8] nawet wychodząc z gabinetu pierwsza myśl, to zadzwonić do męża i do Was napisać;)

Napisane na G620S-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
To oznacza że ciąża zdrowa i jest dużo progesteronu. Oddaj nam trochę tych dolegliwości .

szkoda ze ciąza nie jest zarazliwa bo chetnie bym Was wszytskie pozarazala :) Ale duża kawa (a wtedy to moze juz kakao lub czekolada) dla tej która zabierze mi mdłości :)

@Paraplu spokojnie pooddcycha i ten Twoj tez moze zrozumie ze BB to nie jest cos co Cie az tak absorbuje ze nie masz czasu na innych tylko po prostu tak czasami sie uklada. Ja uczniom czesto mowie ze im czlowiek starszy tym ciezej sie zaprzyjaznic!
Masz Nas i to powinno Go raczej cieszyc ze z kims mozesz porozmawiac!

@Windy91 nie uciekaj w krzaki! Faceci to duze dzieci i niestety nie zawsze w odpowiednim czasie ogarniaja co powinni! Moj przeciez w zeszlym cylku mnie bardzo podobnie zrobil, od poczatku cylku byly normalnie przytulakni a jak ovu to On mial wąty i ten czas gdzies nam uciekl :/

@nataala super ze wszystko wporzadku! :)

@MoKa to trzymam mocno kciuki zeby sie tym razem udalo!

@Lanvin a Ty gdzie sie ukrywas?

a z tymi tekstami od gin to ja tez bym sie bardzo zle poczula :)

leze w lozku, zmeczona bardzo, zaraz ide spac, jeszcze od wczoraj nie zdazylam odpoczac i ochlonac! Powiem Wam ze pierwszy raz tak bardzo balam sie podrozy! Cala powrotna droge sie modlilam zebysmy dojechali cali na miejsce!
Od poczatku wycieczki byla wpadka bo pilotka zapala a kierowca nie wiedzial gdzie ma przyjechac wiec spoznili sie po nas ponad godzine! Pilotka z tym kierowca jechala po raz pierwszy i od wejscia na niego byla zla. Po trasie chiala nadgonic czas i non stop na niego krzyczla przyspierz wyprzedz itd! Te dwa dni sluchajac non stop tego byly straszne! Ja nie mowie ze kierowca bez winy bo niestey ale byl calkiem nieprzygotowany, nie znal tracy, nie mial nawet nawigacji wiec byl skazany na instrukcje pilotki! A kierowca byl siwezy i to jego byla 3 wycieczka w zyciu! Jak wracalismy on juz mial jej tak dosc ze zeczywickie jechal duzo szybciej, az dzieci na postoju nie chcialy wracac do autokaru bo stwierdzily ze nie dojedziemy! Naprawde takiego stresu dawno nie pzezylam!

szkoda ze ciąza nie jest zarazliwa bo chetnie bym Was wszytskie pozarazala :) Ale duża kawa (a wtedy to moze juz kakao lub czekolada) dla tej która zabierze mi mdłości :)

@Paraplu spokojnie pooddcycha i ten Twoj tez moze zrozumie ze BB to nie jest cos co Cie az tak absorbuje ze nie masz czasu na innych tylko po prostu tak czasami sie uklada. Ja uczniom czesto mowie ze im czlowiek starszy tym ciezej sie zaprzyjaznic!
Masz Nas i to powinno Go raczej cieszyc ze z kims mozesz porozmawiac!

@Windy91 nie uciekaj w krzaki! Faceci to duze dzieci i niestety nie zawsze w odpowiednim czasie ogarniaja co powinni! Moj przeciez w zeszlym cylku mnie bardzo podobnie zrobil, od poczatku cylku byly normalnie przytulakni a jak ovu to On mial wąty i ten czas gdzies nam uciekl :/

@nataala super ze wszystko wporzadku! :)

@MoKa to trzymam mocno kciuki zeby sie tym razem udalo!

@Lanvin a Ty gdzie sie ukrywas?

a z tymi tekstami od gin to ja tez bym sie bardzo zle poczula :)

leze w lozku, zmeczona bardzo, zaraz ide spac, jeszcze od wczoraj nie zdazylam odpoczac i ochlonac! Powiem Wam ze pierwszy raz tak bardzo balam sie podrozy! Cala powrotna droge sie modlilam zebysmy dojechali cali na miejsce!
Od poczatku wycieczki byla wpadka bo pilotka zapala a kierowca nie wiedzial gdzie ma przyjechac wiec spoznili sie po nas ponad godzine! Pilotka z tym kierowca jechala po raz pierwszy i od wejscia na niego byla zla. Po trasie chiala nadgonic czas i non stop na niego krzyczla przyspierz wyprzedz itd! Te dwa dni sluchajac non stop tego byly straszne! Ja nie mowie ze kierowca bez winy bo niestey ale byl calkiem nieprzygotowany, nie znal tracy, nie mial nawet nawigacji wiec byl skazany na instrukcje pilotki! A kierowca byl siwezy i to jego byla 3 wycieczka w zyciu! Jak wracalismy on juz mial jej tak dosc ze zeczywickie jechal duzo szybciej, az dzieci na postoju nie chcialy wracac do autokaru bo stwierdzily ze nie dojedziemy! Naprawde takiego stresu dawno nie pzezylam!
Jeśli chodzi o teksty ginów, to to jest nic, mojej siostrze raz inny przypalal nadzerke i robił badanie mikrokamerą i chciał "rozluznic atmosferę" to się jej zapytał, czy jej zrobić fotke tam, to sobie wrzuci na facebooka...[emoji40]

Jeśli chodzi o teksty ginów, to to jest nic, mojej siostrze raz inny przypalal nadzerke i robił badanie mikrokamerą i chciał "rozluznic atmosferę" to się jej zapytał, czy jej zrobić fotke tam, to sobie wrzuci na facebooka...
emoji40.png

hehehe no niezly tekst :)

Witam wieczornie kochane moje....
@marc trzymam &&& kochana w końcu na tym naszym forum musza zacząć dziać sie cuda ... ! ❤❤️
U mnie dzis córunia miala urodzinki wiec przyjechala rodzinka i posiedzielismy przy grillu ale jakos jeszcze znalazlam czas i siły by sie z wami choc na przywitac dzisiaj ...
Czy ktos jeszcze testuje w najblizszym czasie ???
Ja mam dzis 26dc/28 ale jakos szybko przelecial mi ten.cykl bardzo nawet nie mialam.czasu sie nad czymkolwiek zastanowic czy chociazby obliczyc dni plodne ja to ogólnie jestem dziwna w porownianiu z Wami dziewczynki nic nie mierze, nic nie licze, nic nie biorę a spodziewam sie zajsc w.ciążę :laugh2:

@marc trzymam &&& kochana w końcu na tym naszym forum musza zacząć dziać sie cuda ... ! [emoji173][emoji173]️
U mnie dzis córunia miala urodzinki wiec przyjechala rodzinka i posiedzielismy przy grillu ale jakos jeszcze znalazlam czas i siły by sie z wami choc na przywitac dzisiaj ...
Ja mam dzis 26dc/28 ale jakos szybko przelecial mi ten.cykl bardzo nawet nie mialam.czasu sie nad czymkolwiek zastanowic czy chociazby obliczyc dni plodne ja to ogólnie jestem dziwna w porownianiu z Wami dziewczynki nic nie mierze, nic nie licze, nic nie biorę a spodziewam sie zajsc w.ciążę :laugh2:
I może właśnie to jest sposób!;) trzymam kciuki

@marc trzymam &&& kochana w końcu na tym naszym forum musza zacząć dziać sie cuda ... ! [emoji173][emoji173]️
Moja córcia tez dziś ma urodziny i mieliśmy gości [emoji5]

1usavcqgt1dml95x.png

reklama
Nie uciekam w krzaki, za bardzo bym za wami tęskniła[emoji8] dziękuję wam kochane za wszystkie słowa, trochę mnie ogarnełyście... chciałabym się odnieść do postów, ale znowu jestem rozwalona. Laska z pracy bzykneła się z kolega na imprezie firmowej w kiblu i jest w ciąży... mam kur.. dosyć. Serio. Co. Za. Dzień. [emoji19] [emoji24]

cbpregz2ljqjsg03.png

Do góry