reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Hej kobitki my po bobosexach. Między 14 a 16 tak mnie bolał jajnik ze nie moglam siedzieć. Ale śluz dalej krem. Mam nadzieje, ze poświęcenie na coś się przyda .
@marc dawaj tego testa i nie sciemniaj nam tu. Kogo jak kogo, ale nie nas
Dziewczyny dobrze, ze na wizytach wszystko ok.
I jak było?[emoji16][emoji16] my pewnie wieczorkiem posmigamy;) no ja też się cieszę, ze wszystko ok, przynajmniej wiem, ze nie ma przeciwskazan. Doktor mi powiedział, ze jestem ciasniutka[emoji19]. Fajnie, ale z ust gościa, który siedzi miedzy Twoimi nogami,jeszcze znajomego, to tak średnio słyszeć ;D aż mowilam do mojego, czemu nie chwalił wcześniej [emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na G620S-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Doskonale Cię rozumiem. Odkąd mam dom wolę w ogródku coś porobić, poleżeć niż na imprezy chodzić ze znajomymi. O kasie to też nie mówię bo każdy taki wypad kosztuje a ja to wolę w dom wsadzić.
Najbardziej mnie chyba wkurza że ludzie myślą że jak mam dom to mam w ch.... kasy a że mam na niego kredyt do końca życia że nie jeżdżę na wczasy nie kupuję sobie ciuchów i jeżdżę gratem bo każda złotówka idzie na dom to nikt nie widzi. Mam dom to muszę spać na kasie wrrrrr....

A próbowałaś innych zastrzyków? Na mnie pregnyl też nie zawsze działał nawet w poczwórnej dawce a ten zastrzyk na o (nie pamiętam teraz nazwy) działa.
Owitrelle

I jak było?[emoji16][emoji16] my pewnie wieczorkiem posmigamy;) no ja też się cieszę, ze wszystko ok, przynajmniej wiem, ze nie ma przeciwskazan. Doktor mi powiedział, ze jestem ciasniutka[emoji19]. Fajnie, ale z ust gościa, który siedzi miedzy Twoimi nogami,jeszcze znajomego, to tak średnio słyszeć ;D aż mowilam do mojego, czemu nie chwalił wcześniej [emoji23][emoji23][emoji23]

Mi kiedyś doktor powiedział " fajnie się Panią bada":-)

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Było super
Mi by sie głupio zrobiło, jakby mi gin tak powiedział
@mfifi04 takich tekstów mój też nue rzuca. Wogole mój to bardzo taktowny.

Screenshot_20170531-194002.jpg
Nie no ponoć mam faktycznie wąska pochwę i dlatego tak mówił. On ogólnie jest też bardzo taktowny[emoji16]

To twoj jest zadowolony hihi.
Wyżej mój skomplikowany wykres z tego cyklu. Na początku temp różnie mierzona. I jutro też zamiast o 6 muszę o 5 zmierzyć.

Załączniki

• Screenshot_20170531-194002.jpg
    Screenshot_20170531-194002.jpg
    96,2 KB · Wyświetleń: 604
reklama
Do góry