Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój też tak ostatnio zaspal do pracyJa teraz codziennie zasypiam ledwo przytkne głowę do poduszki. Dzisiaj przed 20 położyłam się na chwilę, chłopak stwierdził, że w takim razie też się zdrzemnie przed nocka... Obudzil mnie 15min krzykiem, że właśnie się spóźnił...
Wstał o 23 a na 23 pracę miał, a dojechać musi40min... To pospalismy...
Hej kochana!!!!!! Co u Ciebie?????Dzień dobry! Gratuluję wszystkim którym się udało Gorąco pozdrawiam
U nas też...:/Hej, hej. [emoji4] Zbiera się u mnie na burzę. Dobrze, że udało nam się z synkiem zaliczyć godzinkę spaceru.
Miłego dnia [emoji4] [emoji4]
U nas póki co tylko burza... Ale zapowiada się na deszcz niestetyu nas ulewa taka, ze swiata nie widac
u nas mimo deszczu duchota straszna, az nie ma czym oddychacU nas póki co tylko burza... Ale zapowiada się na deszcz niestety
Ja też ciągle śpiąca jestem, dzisiaj jeszcze gorzej niż wczoraj...Ja teraz codziennie zasypiam ledwo przytkne głowę do poduszki. Dzisiaj przed 20 położyłam się na chwilę, chłopak stwierdził, że w takim razie też się zdrzemnie przed nocka... Obudzil mnie 15min krzykiem, że właśnie się spóźnił...
Wstał o 23 a na 23 pracę miał, a dojechać musi40min... To pospalismy...