reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

A co to za program?

Napisane na F5321 w aplikacji Forum BabyBoom
Ovufriend :)

@Lanvin może organizm słabszy i dlatego troszkę niższa...:)

My 4 dzień milczenia, zapowiadają się cudowne święta...! ;)
Jeszcze raz Wesołych dziewczyny ;*

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Podejrzewam, że te wyższe to dlatego, że wstawałam w nocy do młodego :)

Gdzie spędzasz święta??

Dziewczyny wszystkiego najlepszego! Zdrówka i spełnienia marzeń[emoji8]
My od wczoraj u rodziców. Taka podła pogoda była, że całe popołudnie przespałam jak nigdy hehe. Ale dzisiaj wstałam pełna sił. Test owu wczoraj też pozytyw, wieczorem ból prawego jajnika i tak po cichutku jeszcze raz podziałaliśmy[emoji4]. A dzisiaj rano przywitał mnie skok o 0,3 na termometrze[emoji41][emoji106].

@Koraa to wykres z ovufriend.pl sporo z nas ma tam konta i tam prowadzimy wykresy.

@mfifi tsh szybko spadnie na pewno[emoji2]

@Lanvin oby to był spadek implantacyjny[emoji110] [emoji110] [emoji110]
Czyli po owu u Ciebie? :)

Co do spadku... Cicha nadzieja jest, ale nie chcę się nakręcac

qdkkj44j6bi2vbec.png

reklama
Zrobiłam betę bo któraś wczoraj pisała żeby zrobić, a że to tanie a krew i tak brali to zrobiłam :)
@marc wracając do twoich wyników zobacz na moje odchylenia od normy ;). Nie ma co wariowac ;)
Spoko, ja tez bym pewnie zrobiła jak bym sie juz kłuła, ale nie możesz mowić ze ciąży nie ma bo wynik 8dpo negatywny! Nadzieja jeszcze jest i to duża bo progesteron ładny.

A u mnie dziewczynki spada powoli, choć wciąż nad linią, dzisiaj 6dpo. Miała tak któraś?? W poprzednim cyklu ciągle rosła i 3 dni przed @ zaczęła spadać, ale mocno. Do tego tak mnie właśnie nasuwa jajnik...

1492229304-aaaaaa.png

qdkkj44j6bi2vbec.png
Spadek implantacyjny ;) temp ładna, póki powyżej krechy.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Spoko, ja tez bym pewnie zrobiła jak bym sie juz kłuła, ale nie możesz mowić ze ciąży nie ma bo wynik 8dpo negatywny! Nadzieja jeszcze jest i to duża bo progesteron ładny.

Spadek implantacyjny ;) temp ładna, póki powyżej krechy.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuję za nadzieję, ale już chyba za bardzo zaczęłam się nakręcać, termin jak coś 23.12 by był hehe. Jednak brzuch nie daje złudzeń, że @ za rogiem. Chyba mega dokuczliwa będzie.
Wykres z dzisiaj
Screenshot_20170415-113200.jpg

Załączniki

• Screenshot_20170415-113200.jpg
    Screenshot_20170415-113200.jpg
    94 KB · Wyświetleń: 1 718
Lejdisy moje radosnych, spokojnych a przede wszystkim zdrowych Świat
[emoji214][emoji214][emoji214][emoji214][emoji214][emoji214][emoji214][emoji214][emoji214][emoji214]
Niech mimo prognoz słoneczko u Was zaświeci [emoji274][emoji274][emoji274][emoji274][emoji274][emoji274]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry