reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

A co to za program?

Napisane na F5321 w aplikacji Forum BabyBoom
Ovufriend :)

@Lanvin może organizm słabszy i dlatego troszkę niższa...:)

My 4 dzień milczenia, zapowiadają się cudowne święta...! ;)
Jeszcze raz Wesołych dziewczyny ;*

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Podejrzewam, że te wyższe to dlatego, że wstawałam w nocy do młodego :)

Gdzie spędzasz święta??

Dziewczyny wszystkiego najlepszego! Zdrówka i spełnienia marzeń[emoji8]
My od wczoraj u rodziców. Taka podła pogoda była, że całe popołudnie przespałam jak nigdy hehe. Ale dzisiaj wstałam pełna sił. Test owu wczoraj też pozytyw, wieczorem ból prawego jajnika i tak po cichutku jeszcze raz podziałaliśmy[emoji4]. A dzisiaj rano przywitał mnie skok o 0,3 na termometrze[emoji41][emoji106].

@Koraa to wykres z ovufriend.pl sporo z nas ma tam konta i tam prowadzimy wykresy.

@mfifi tsh szybko spadnie na pewno[emoji2]

@Lanvin oby to był spadek implantacyjny[emoji110] [emoji110] [emoji110]
Czyli po owu u Ciebie? :)

Co do spadku... Cicha nadzieja jest, ale nie chcę się nakręcac

qdkkj44j6bi2vbec.png

reklama
Zrobiłam betę bo któraś wczoraj pisała żeby zrobić, a że to tanie a krew i tak brali to zrobiłam :)
@marc wracając do twoich wyników zobacz na moje odchylenia od normy ;). Nie ma co wariowac ;)
Spoko, ja tez bym pewnie zrobiła jak bym sie juz kłuła, ale nie możesz mowić ze ciąży nie ma bo wynik 8dpo negatywny! Nadzieja jeszcze jest i to duża bo progesteron ładny.

A u mnie dziewczynki spada powoli, choć wciąż nad linią, dzisiaj 6dpo. Miała tak któraś?? W poprzednim cyklu ciągle rosła i 3 dni przed @ zaczęła spadać, ale mocno. Do tego tak mnie właśnie nasuwa jajnik...

1492229304-aaaaaa.png

qdkkj44j6bi2vbec.png
Spadek implantacyjny ;) temp ładna, póki powyżej krechy.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Spoko, ja tez bym pewnie zrobiła jak bym sie juz kłuła, ale nie możesz mowić ze ciąży nie ma bo wynik 8dpo negatywny! Nadzieja jeszcze jest i to duża bo progesteron ładny.

Spadek implantacyjny ;) temp ładna, póki powyżej krechy.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuję za nadzieję, ale już chyba za bardzo zaczęłam się nakręcać, termin jak coś 23.12 by był hehe. Jednak brzuch nie daje złudzeń, że @ za rogiem. Chyba mega dokuczliwa będzie.
Wykres z dzisiaj
Screenshot_20170415-113200.jpg

Załączniki

• Screenshot_20170415-113200.jpg
    Screenshot_20170415-113200.jpg
    94 KB · Wyświetleń: 1 710
Lejdisy moje radosnych, spokojnych a przede wszystkim zdrowych Świat
[emoji214][emoji214][emoji214][emoji214][emoji214][emoji214][emoji214][emoji214][emoji214][emoji214]
Niech mimo prognoz słoneczko u Was zaświeci [emoji274][emoji274][emoji274][emoji274][emoji274][emoji274]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry