A masz regularne cykle? Jakie długie?oj sorry miało być w 7 dc
Napisane na F5321 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A masz regularne cykle? Jakie długie?oj sorry miało być w 7 dc
To dzień po @ czy 1dc? Okres mocny? Taki jak zawsze? Może owu zdaża się ponoć i tak a może i ciąża... sikaj testa[emoji2][emoji110]Jestem dzien po małpie. [emoji14] Nie wiem o co biega
Mam nadzieję, że już jest lepiej. Trzymam kciuki [emoji110] [emoji110] [emoji110]Dziewczyny ja już wstałam,jadę na szpital tatę wczoraj mi erka wzięła ma obrzęk płuc,stan ciężki stabilny,leży na ojomie,proszę trzymajcie mocno bardzo się deenerwuje
Będę robiła testy owu przez pare dni, zawsze miałam owu koło 20dc. Zobaczymy, zszokowana jestem normalnieMoze poprostu za niedługo będziesz miała owulacje?może szybciej?
To rób testy owu i zaciągnij już 2 połówkę do roboty[emoji110] [emoji2]Będę robiła testy owu przez pare dni, zawsze miałam owu koło 20dc. Zobaczymy, zszokowana jestem normalnie
Dziolchy ratunku rabnely mnie korzonki a nie moge lezec ni siedziec bo dzieciaki...ktos zna jakies sposoby???kuzwa jak boliiiii [emoji24][emoji22][emoji24][emoji22][emoji24][emoji22][emoji24][emoji24][emoji24]
Kurcze, w życiu nie bolały mnie korzonki, więc nie pomogę Może tak jak piszą dziewczyny ciepła kąpiel pomoże?Dziolchy ratunku rabnely mnie korzonki a nie moge lezec ni siedziec bo dzieciaki...ktos zna jakies sposoby???kuzwa jak boliiiii
Wiesz co, u mnie testy też szalały w tym cyklu. Druga kreska była widoczna dobry tydzień, a dwie tłuste krechy bite dwa dni Także tez nie ogarniam Trzeba działać po prostu i może coś się wykluje7 dc, wczoraj się skończyła @, cykle mam raczej regularne 31 - 32 dni, z małymi wyjątkami bo teraz dwa dni później po odstawieniu luteiny przyszła. Okres raczej taki jak zawsze. Kuźwa,. nie wiem o co chodzi, zrobie testy owu przez pare dni.