reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Lanvin super !ale się fajnie postarało to twoje dziecie :)

Gabrika to ty miałaś takie piękne lekko różowe paznokcie ?

Ja idę jutro na zabieg dzisiaj się zarejestrowałam do endokrynologa babka mi mówi E termin na przyszły rok !to jej powiedziałam w sumie zgodnie z prawdą ze ja jestem w ciszy a w ciąży mogę od razu być przyjęta hahahaha [emoji23] w sumie nie skłamałam techniczne rzecz ujmując to jestem jeszcze w ciąży wiec to nie takie wielkie kłamstwo. Ale serrio termin na za rok ! Masakra :/
To kciuki za Ciebie. Napisz po zabiegu czy wszystko ok.

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Lanvin super !ale się fajnie postarało to twoje dziecie :)

Gabrika to ty miałaś takie piękne lekko różowe paznokcie ?

Ja idę jutro na zabieg dzisiaj się zarejestrowałam do endokrynologa babka mi mówi E termin na przyszły rok !to jej powiedziałam w sumie zgodnie z prawdą ze ja jestem w ciszy a w ciąży mogę od razu być przyjęta hahahaha [emoji23] w sumie nie skłamałam techniczne rzecz ujmując to jestem jeszcze w ciąży wiec to nie takie wielkie kłamstwo. Ale serrio termin na za rok ! Masakra :/
W Łodzi terminy do endokrynologa to około 18 miesięcy...

Lanvin śliczna branzoletka.
Bertha kiedy idziesz do gina? Może da ci jakieś leki i nie będze opóźnienia, albo najlepiej jak wogóle nie będzie potrzebne.

U mnie dziwnie. Znów pozytywny test owu. Chyba są coś nie ten teges. Pierwszy z paczki zrobiłam w pt. i pozytyw, wczoraj i dzisiaj to samo. Z tym, że wczoraj był strasznie mocny a w pt i dzisiaj tylko mocny pozytyw. Nic już nie rozumiem z tego. Miał kiedyś któraś z Was tak?

Ja miałam i okazało sie, ze tak jak dziewczyny pisały owu u mnie prawidłowa była za 2 razem jak wyszedł pozytywny owu czyli 16-17dc

reklama
Trzymaj się kochanie :-* niestety musisz przez to przejść...współczuję
Nie martw się o mnie u mnie jest ok :) może to dziwne ale idę jak do dentysty. Zrobią co zrobić mają i do domu. Nie wiem czemu ale w takich sytuacjach reaguje dość specyficznie ani nie płacze ani nie rozpaczam nie wiem czemu.
Płakałam raz wtedy jak się dowiedziałam byłam rozbita i zła ale potem już sobie jakoś z tym zaczęłam radzić.

Do góry