reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Rozumiem... a nie ma w okolicy już dobrego lekarza, który nie zdziera kasy...? Może poszukaj w internecie. Niekoniecznie z Waszego miasta, może z okolicznego... ?
Dużo sił ! I suplementujcie coś najlepiej do czasu leczenia
Zamówiłam androvit. Jeśli nie pomoże to nie zaszkodzi. Jak dla mnie moja Pani Doktor przesadza. Przecież mi wystarczy jeden zdrowy żołnierz, a mamy ich aż 2% :)

reklama
Moi też mają wnuczkę, ale mimo to chcą aby ich syn też miał już dziecko. A ostatnio mama mi się przyznała, że zaczyna zazdrościć tym wszystkim babciom...
pamietam jak moi rdzice mialczeli, ze nie maja wnukow, a teraz trzeci wnuk w drodze, czekaja na Natanka i doczekac sie nie moga :D w domu maja juz dwie wnusie i rozpieszczaja je :D

Ej, mam dylemat... Czy kupować naboje w promocji, czy jednak sie może wstrzymać. Bo został jeden samotny na polu bitwy w razie zalania :D :D

Lux, przecie skakać nie musisz, to wszystko dla dobra sprawy! :D haha

reklama
Do góry